Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτική τρομοκρατία από την Ε.Ε. των τοκογλύφων μήπως και διασωθεί ο καταρρέων πρωθυπουργός

Πολιτική τρομοκρατία από την Ε.Ε. των τοκογλύφων μήπως και διασωθεί ο καταρρέων πρωθυπουργός

Αφού έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε κάθε απόφαση η οποία αφορά τις σχέσεις της Ελλάδος μα τα υπόλοιπα κράτη, διαμορφώνοντας επί της ουσίας κατά το δοκούν τις διεθνείς μας σχέσεις, οι εντολείς της Χούντας Σαμαρά προχωρούν και ένα βήμα παραπέρα, παρεμβαίνοντας ωμά στα ελληνικά πολιτικά πράγματα και φυσικά στις αναπόφευκτες εκλογές.

Μετά λοιπόν τις ρητές εντολές του διευθυντηρίου των δανειστών για διώξεις κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, τα πιο μαύρα ψοφίμια του τοκογλυφικού κεφαλαίου διαμηνύουν με προκλητικό ύφος προς τον Ελληνικό Λαό πως δεν μπορεί ελεύθερα να αποφασίσει ποιος δύναται να υπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντά του, αλλά επιβάλλεται να ψηφίσει εκείνους που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των διεθνών δανειστών!

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ (τον οποίο ο Σαμαράς χαρακτήριζε ως έναν από τους πιστότερους φίλους της Ελλάδος), εμφανίστηκε άκρως προκλητικός και εκβιαστικός: «Πιστεύω πως οι Έλληνες, που έχουν περάσει πολύ δύσκολα, γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σήμαινε για τη χώρα τους και την Ευρωζώνη, ένα λάθος αποτέλεσμα στις εκλογές. Προσωπικά δεν θα ήθελα να δω ακραίες δυνάμεις να αναλάβουν τη διακυβέρνηση».

Οι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να ξεκαθαρίσουν εάν ο χαρακτηρισμός αποδίδεται στο Σύριζα, όμως ο Γιούνκερ απέφυγε να απαντήσει ευθέως: «Θα ήθελα η Ελλάδα να κυβερνηθεί από ανθρώπους που έχουν το μάτι και την καρδιά τους στους πολλούς αδύναμους ανθρώπους που καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα των ευρωπαϊκών διαδικασιών», δήλωσε, συμπληρώνοντας πως «Κάθε κόμμα που κατεβαίνει στις εκλογές πρέπει να έχει κατά νου αυτά τα πρότυπα, να ανταποκρίνεται σε αυτά. Δεν θα αναφερθώ στο ένα ή το άλλο κόμμα, αλλά θα προτιμούσα οικεία πρόσωπα να αναδειχθούν».

Καθίσταται σαφές, ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν αναφέρεται περισσότερο στη Χρυσή Αυγή, παρά στο Σύριζα. Οι τελευταίες δηλώσεις άλλωστε αξιωματούχων της Ε.Ε. αλλά και της γερμανικής κυβέρνησης καταδεικνύουν πως έχουν αρθεί οι πρότερες επιφυλάξεις τους σχετικά με την ανάληψη της εξουσίας από τους αμερικανομαρξιστές του Σύριζα. Επιπλέον, εάν η Κομισιόν φοβόταν τον Σύριζα, τότε είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι θα παρείχε κάθε δυνατή διευκόλυνση προς την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ούτως ώστε να αποτρέψει την πιθανότητα να κυβερνήσει ο Τσίπρας. Μόλις στο τελευταίο Eurogroup εξάλλου, οι δανειστές υπήρξαν ξεκάθαροι: «δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα κυβερνά στην Ελλάδα, αρκεί να επιβάλλονται τα μέτρα μας»!

Η επιδίωξη της σιωνιστικής Ε.Ε. είναι σαφής: θέτει εκφοβιστικά διλήμματα με στόχο να προκαλέσει αντιδράσεις που θα ενισχύσουν τον Σύριζα, ώστε το κόμμα του Τσίπρα να κερδίσει την αυτοδυναμία. Οι διεθνείς δανειστές θέλουν μια ισχυρή «σοσιαλιστική» κυβέρνηση για να περάσουν ακόμη πιο εύκολα τα καταστροφικά τους μέτρα, όπως συνέβη και με την πανίσχυρη κυβέρνηση Τζέφρυ το 2009. Από την άλλη πλευρά, πάνω σε αυτούς τους εκβιασμούς πατά και η ΝΔ προκειμένου να τρομάξει μισθωτούς και συνταξιούχους, εμφανιζόμενη ως πολιτική δύναμη που εγγυάται την ευρωπαϊκή προοπτική.

Ο απώτερος στόχος των τοκογλύφων όμως, είναι η συντήρηση του διπόλου Σύριζα-ΝΔ ώστε να περιοριστεί η δυναμική της πραγματικής απειλής για το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο, η οποία δεν είναι άλλη από το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Κλείστε τ’ αυτιά στα τρομοκρατικά ψευτοδιλήμματα εκείνων που κερδοσκοπούν επί του αίματος και των θυσιών του Ελληνικού Λαού. Ισχυρή Ελλάδα σημαίνει ισχυρό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikh-tromokratia-apo-thn-ee-twn-tokoglufwn#ixzz3LhKQhtR3

Exit mobile version