Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή, στο οποίο ακούγεται ο Πρωθυπουργός Σαμαράς να μιλάει με αλήτικες φράσεις και γλώσσα πεζοδρομίου και μάλιστα να απευθύνει εντολή σε Δικαστικό Λειτουργό, δείχνει ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητη και ότι η υπόθεση της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής είναι στημένη. Καμία αναφορά από τα συστημικά και κρατικοδίαιτα Μέσα Ενημέρωσης, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα μας βομβάρδιζαν με τις ψεύτικες κατηγορίες εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Καμία αντίδραση επίσης και από τα αποκόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ακόμα και από τα κόμματα της άπλυτης αριστεράς που σε άλλη περίπτωση θα χάλαγαν τον κόσμο. Πιο μεγάλο ενδιαφέρον είχαν για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ καθώς και για την κυβέρνηση οι Σύριοι Λαθρομετανάστες έξω από το Κοινοβούλιο και όχι το αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο που ακούστηκε εντός του Κοινοβουλίου. Το μεγάλο λάθος που δεν συγχωρεί η κυβέρνηση και η ξεπουλημένη αριστερά ήταν ότι η Χρυσή Αυγή στάθηκε δίπλα στους Έλληνες όταν αυτοί με τις πολιτικές τους, τους οδηγούσαν στην αυτοκτονία και τον θάνατο. Η ομιλία Κασιδιάρη στην Βουλή και η μοναδική αποκάλυψη που έκανε, γράφτηκαν και μένουν για πάντα παρακαταθήκη στην ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλευτικού βίου.

Ι.Π.

Δηλώσεις αποτροπιασμού από Ευρωβουλευτές για την χούντα Σαμαρά έξω από τις Φυλακές Κορυδαλλού – ΒΙΝΤΕΟ

Χθες είδαμε την αληθινή εικόνα της “Δημοκρατίας” των Εθνοπροδοτών. Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί η χθεσινή εικόνα του βουλευτή μας Ηλία Κασιδιάρη με τις χειροπέδες στην Ευελπίδων; Και για ποιο λόγο;; Γι ένα χαστούκι σε ένα άτομο που εξύβριζε στο πρόσωπο του Κασιδιάρη ένα ολόκληρο έθνος που αιματοκυλίστηκε στον συμμοριτοπόλεμο με τα γνωστά επακόλουθα για τον τόπο μας. Αλλά αυτή είναι η ”δημοκρατία” της γενιάς του Πολυτεχνείου, της «μεταπολίτευσης». Διώκονται οι Έλληνες πατριώτες βουλευτές εκλεγμένοι από την ψήφο του ελληνικού λαού, διασύρονται, μεταφέρονται με χειροπέδες, γιατί είναι ”εχθροί της δημοκρατίας”, επειδή ξεσκέπασαν τα οικονομικά σκάνδαλα, αποκάλυψαν τον προδοτικό ρόλο όλων των “δήθεν” δημοκρατών, κατήγγειλαν το “παιχνίδι εξουσίας” που παίζεται χρόνια εκεί μέσα, στη βουλή δηλαδή, εις βάρος μας. Δεν είδα ούτε την κυρία που μήνυσε τον βουλευτή μας, ούτε άλλους βουλευτές να στέκονται μέσα στο λιοπύρι και να μοιράζουν τρόφιμα σε χιλιάδες εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας από την οικονομική κατάσταση που μας επέβαλλαν οι ”δημοκράτες”, δεν είδα κανέναν από τους δήθεν δημοκράτες να οργανώνουν συσσίτια, να οργανώνουν εκδηλώσεις μνήμης υπέρ των Ποντίων, της μνήμης της άλωσης της Πόλης, και τόσες άλλες εκδηλώσεις που έβλεπα τον Ηλία Κασιδιάρη να είναι δίπλα μας, όχι σαν βουλευτής αλλά σαν απλός Έλληνας Πατριώτης. Για την πορεία του και τους πύρινους λόγους του στη βουλή, έχει πλέον η Ιστορία καταγράψει την δράση του, αλλά τελικά ποιος σε αυτόν τον τόπο είπε την αλήθεια, υπερασπίστηκε τα δικαιώματα του ελληνικού λαού και δεν φυλακίστηκε, ή εξορίστηκε ή δολοφονήθηκε; Εμείς οι απλοί Έλληνες που έχουμε διωχθεί, απολυθεί, πεινάσει, μείναμε χωρίς ΔΕΗ και χρήματα, ΑΛΛΑ έχουμε ψηλά το κεφάλι και δεν προσκυνούμε μασόνους και ξεπουλημένους ραγιάδες, αισθανόμαστε υπερήφανοι που επιλέξαμε και στηρίζουμε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους βουλευτές μας που θα κάνουν γιορτές μακριά από τις οικογένειές τους, πράγμα δύσκολο και απάνθρωπο, αισθανόμαστε υπερήφανοι που οι βουλευτές μας δεν μας πρόδωσαν και έμειναν πιστοί Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.

Α. Γ.-Α.

Όλες οι ομιλίες από την παρουσίαση των νέων εκδόσεων του ΑΙΓΙΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Γεια σας. Είμαι από Ηράκλειο Κρήτης. Στηρίζω τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές και θα σας στηρίζω πάντα. Σας γράφω αυτό το μήνυμα για να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχετε και αγωνίζεστε για όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες και μας ανοίγετε τα μάτια, είστε οι μόνοι αληθινοί στη βουλή και γενικότερα. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράσταση μου στους άδικα φυλακισμένους βουλευτές και στον Αρχηγό, έστω κι από μακριά τους στέλνω θετική ενέργεια, όλα θα τελειώσουν γρήγορα και θα δικαιωθούν. Η αλήθεια θα λάμψει και δεν θα αργήσει η μέρα που θα είναι όλοι οι βουλευτές του Κινήματος ελεύθεροι και δίπλα στον ελληνικό λαό όπως ήταν πάντα. Ευχαριστώ.

Κ.Ι. 

Αποτρελάθηκε ο Σαμαράς με την αποκάλυψη της σκευωρίας – Δείτε το βίντεο!

Αναμφίβολα, με την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας του Η. Κασιδιάρη, οι του συστημικού τόξου πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι κατά το κοινώς λεγόμενο. Οι δε Συριζαίοι, ψυχραιμότερα σκεπτόμενοι μετά το αρχικό σοκ του πρώτου 48ώρου, φαίνεται ότι αρχίζουν τώρα να αποστασιοποιούνται, μέσω δηλώσεων όπως αυτές της ευφυέστατης Ζωής Κωνσταντοπούλου, από την τακτική της πλήρους αποσιώπησης του νέου ηχητικού ντοκουμέντου, αφού η τακτική αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να τους ρίξει δημοσκοπικά, με τους ψηφοφόρους τους να αναρωτιούνται (και ευλόγως): “Καλά το οι σαμαρικοβενιζελικοί κάνουν το θέμα γαργάρα το καταλαβαίνουμε, αλλά εσείς γιατί δε μιλάτε; Να τους ρίξετε δεν είναι ο σκοπός σας;”.

Σ.Λ. 

Μια χώρα δίχως όραμα η Ελλάδα του 21ου αιώνα

Ξανακτύπησε πάλι ο εκπρόσωπος του «εθνικιστικού τηλεμάρκετ» μετά από μικρή απουσία στα συστημικά μέσα παραπληροφόρησης. Στη προσπάθεια του ιδίου καθώς και του σιναφιού του να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς και τα υπόλοιπα προκλητικά προνόμια σε βάρος του Ελληνικού λαού, ξεκίνησαν τη γνωστή καταστροφολογία ότι αν δεν είναι αυτοί και μόνοι αυτοί στην εξουσία η χώρα θα καταστραφεί, δεν θα έχουμε τρόφιμα, καύσιμα και άλλα φαιδρά. Το μόνο που δεν έχουν πει, αλλά νωρίς είναι ακόμη, είναι ότι θα σταματήσει να υπάρχει ο ήλιος και ότι αν δεν έχουμε σαν κυβέρνηση αυτούς τους γνωστούς κλέφτες και λαμόγια που αφού μας έδεσαν τώρα υπόσχονται ότι έχουν τον τρόπο να μας λύσουν, θα καταστραφούν τα πάντα. Είπε λοιπόν ο γνωστός βιβλιοπώλης ότι αν βγούμε από το ευρώ θα έχουμε μια καταστροφή όμοια της Μικρασιατικής. Που ήταν όμως το γνωστό άθυρμα όταν η πατρίδα μας προετοίμαζε τις υποδομές για τα “Olympic games” και μάλιστα από τα πιο δαπανηρά παιχνίδια μιας και τα πάντα έγιναν με απευθείας αναθέσεις και ασφαλώς δυο και τρεις φορές υπερκοστολογημένα. Αυτές οι πολιτικές απετέλεσαν καταστροφή για τη χώρα μας και την υπερχρέωσαν για άγνωστο ποσό και χρόνο στους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Είναι δεδομένο ότι το συνάφι αυτού του προκλητικού τύπου πρέπει να εξαφανιστεί πρώτα από τη πολιτική ζωή της πατρίδας μας και μετά όταν ελεγχθούν οι κλέφτες να πάνε φυλακή και τα κλεμμένα πίσω.

Για τη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού Άδωνι ισχύει ότι οι σκλάβοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα παρά μόνο τις αλυσίδες τους. Για το λόγο αυτό όλο και περισσότεροι Έλληνες πυκνώνουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής και γυρίζουν τη πλάτη στους καταστροφείς της πατρίδας. Για αυτό το λόγο οι λυσσασμένες πολιτικές διώξεις ενάντια σε ένα Κίνημα με ξεκάθαρες και αληθινές θέσεις που το μόνο που ζητά είναι οι Έλληνες να έχουν αυτό που τους αξίζει.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-14-dekembriou-2014#ixzz3Lpb7ZmpW

Exit mobile version