Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Kontra news: Εκτεθειμένος ο Σαμαράς από το ηχητικό ντοκουμέντο – Αποσιωπούν τα ΜΜΕ την αποκάλυψη

Kontra news: Εκτεθειμένος ο Σαμαράς από το ηχητικό ντοκουμέντο - Αποσιωπούν τα ΜΜΕ την αποκάλυψη

Άρθρο – παρέμβαση από την κυριακάτικη Kontra News

Στο έσχατο επίπεδο της πολιτικής κατάντιας φαίνεται να έχει περιέλθει ο πρωθυπουργός στην περίπτωση που είναι αυθεντικό το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και έκανε το γύρο του διαδικτύου. Κι αυτό διότι σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην ηχογραφημένη συνομιλία ο Αντώνης Σαμαράς (είναι ευκρινής η φωνή του) φαίνεται να καθοδηγεί τον συνομιλητή του με αγοραίες μάλιστα εκφράσεις τι να πει σε εισαγγελέα (φωτογραφίζεται ο κ. Ντογιάκος) όσον αφορά στη μεταχείριση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι στη συνέχεια προφυλακίστηκαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από του Μαξίμου δεν υπήρξε καμμία αντίδραση στην σχετική καταγγελία, γεγονός που είναι εύλογο να δημιουργεί υπόνοιες στους πολίτες για την αυθεντικότητα της απαράδεκτης πρωθυπουργικής παραγγελίας που συνιστά άμεση παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.

Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει το γεγονός ότι, παρά την επισκεψιμότητα στα social media της ηχογραφημένης συνομιλίας, τόσο στην πολιτική σκηνή όσο και στα ΜΜΕ έχει πέσει άκρα του τάφου σιωπή σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Σαμαρά.

Οι παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη από τις κυβερνήσεις αποτελούν μια αήθη κατάσταση του ελληνικού πολιτικού συστήματος, η οποία πολλές φορές έχει καταγγελθεί δημοσίως από τους επικεφαλής των δικαστικών αρχών. Μολονότι βεβαίως μένει να αποδειχθεί η καταγγελία Κασιδιάρη, εκείνο που είναι βέβαιο είναι ότι ο σημερινός πρωθυπουργός ευρισκόμενος σε μεγάλο πανικό, έχει αποδείξει καθ΄ όλη την διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας ότι είναι διατεθειμένος να χρησιμοποίησει κάθε μέσο προκειμένου είτε να πλήξει τους αντιπάλους του είτε να παραμείνει στην εξουσία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kontra-news-ektetheimenos-o-samaras-apo-to-hchhtiko-ntokoumento-aposiwpoun#ixzz3LsQTDyi6

Exit mobile version