Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ανεύθυνος πρωθυπουργός

Ο ανεύθυνος πρωθυπουργός

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

Αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν ακόμη τη χώρα θέλουν να αποσείσουν τις ευθύνες τους για την αποτυχία της πολιτικής τους, γι’ αυτό και επιστρατεύουν, για μια ακόμη φορά, το φάντασμα της αβεβαιότητας. Με την βοήθεια των ΜΜΕ που χρηματοδοτούνται από τους ολιγάρχες και την ελίτ του πλούτου, ντόπιου και ξένου, απειλούν τον λαό πως αν δεν τους ξαναψηφίσει, διαιωνίζοντας την εξουσία και δίνοντας άφεση στις ανομίες τους, θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια των Ελλήνων.

Η τακτική του Φόβου περιλαμβάνει και το καλόπιασμα των λοβοτομημένων από τα δόγματα της Αριστεράς και τον εκφυλισμό του καπιταλισμού, πολιτών, οι οποίοι καλούνται να επιδείξουν «υπευθυνότητα» και να επιλέξουν την «σταθερότητα» και τις «σίγουρες λύσεις». Δηλαδή, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την αποτυχία της πολιτικής που εφάρμοσαν στην Οικονομία, την Απασχόληση κ.ο.κ. αντί να πάνε στα σπίτια τους και να μην ξαναβγούν από την ενοχή για τα όσα έκαναν σε βάρος του λαού, εγκαλούν τον λαό μην τυχόν και δεν τους ψηφίσει!

Όταν βεβαίως μιλά ο Σαμαράς για σταθερότητα εννοεί να τρώει ο λαός αδιαμαρτύρητα την κονσέρβα των μνημονίων, των περικοπών μισθών, συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων, των απολύσεων, της ξενιτιάς των νέων, των αυτοκτονιών και της απελπισίας. Το μόνο σίγουρο που μπορεί να υποσχεθεί ο «ξώπορτος» κουτσαβάκης μεγαλοαστός, είναι τα ψεύδη με τα οποία εκλέχτηκε και με τα οποία οι αυλοκόλακές του τον διατηρούν στην εξουσία.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει σοβαρές ευθύνες απέναντι στον τόπο και την παράταξή του που καταρράκωσε. Ενώ ο ίδιος επέβαλε την εσπευσμένη εκλογή ΠτΔ, ώστε να δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις με τον Αρχηγό και τους βουλευτές του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος στην φυλακή, σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι ο ελληνικός λαός δεν επιθυμεί εκλογές οι οποίες θα είναι, απειλεί, καταστροφικές για την χώρα. Εάν ο Σαμαράς ήθελε να δώσει πραγματικά τέλος στην αβεβαιότητα, και λύσεις δημοκρατικές στα πολιτικά αδιέξοδα, θα έπρεπε να προκηρύξει άμεσα εκλογές, χωρίς εκβιασμούς και αλισβερίσια που απαξιώνουν και το πολίτευμα και τους πολιτικούς. Αντίθετα επέλεξε να παρατείνει την πολιτική αστάθεια και αβεβαιότητα μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου, προκειμένου να παραμείνει λίγο ακόμη στην καρέκλα του.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατατρύχεται από μια εμμονική αγκύλωση με την εξουσία. Αυτή τον οδήγησε να ρίξει την κυβέρνηση του πολιτικού του μέντορα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και να παραστήσει τον πολιτικό αρχηγό. Αυτή η εμμονή με την εξουσία τον οδήγησε μαζί με την παρέα της Λέσβου και έναν εξωμότη του Εθνικισμού να στήσει την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής ως νονός της νύχτας, απαιτώντας από δικαστικό λειτουργό να ακολουθήσει τις εντολές του, όπως και έγινε. Σε πολύ λίγο ο Σαμαράς δεν θα έχει ούτε Πρωθυπουργία, ούτε κόμμα, αλλά ούτε και ομαλό βίο λόγω της ψυχικής του κατάρρευσης. Εάν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτόν τον πολιτικό Φρανκενστάιν, ας αναρωτηθούν αν το κόστος αυτό αξίζει ακόμη και γι’ αυτόν τον ίδιο, και ας βάλουν τέλος στο βάσανό του συμβουλεύοντάς τον ανάλογα. Η παράταξή του δεν θα τον ευγνωμονεί, αλλά ίσως να μην τον καταριέται.

Όσο για την Ελλάδα, θα βρει το δρόμο που της αρμόζει χάρις στους γενναίους που επεχείρησε να φιμώσει κλείνοντάς τους στην φυλακή. Δυστυχώς γι’ αυτόν, η γενναιότητα δίνει ελευθερία. Και οι έγκλειστοι των κελιών της τιμής, είναι ελεύθεροι. Ευτυχώς για αυτούς η γενναιότητα δεν βγαίνει ποτέ από τις σελίδες της Ιστορίας, όπως τα γαλάζια, τα πράσινα και τα ροζ άλογα του αντισυνταγματικού τόξου.

Σύντομα και αυτοί που έστησαν την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, και αυτοί που την εκτέλεσαν αλλά και αυτοί που την συγκάλυψαν με την συνένοχη σιωπή τους θα καταλήξουν στον κάδο απορριμμάτων της Ιστορίας. Ας φροντίσουμε να βρεθούν εκεί μια ώρα αρχύτερα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-aneuthunos-prwthupourgos#ixzz3LsjYRD9Z

Exit mobile version