Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περικλής Σταυριανάκης: Αν ήθελε ο Σύριζα, θα έριχνε άμεσα την Χούντα Σαμαρά

Άρθρο του δικηγόρου κ. Περικλή Σταυριανάκη στην εφημερίδα “Ακρόπολη”

Ήδη η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Όπως εκτιμάται, τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές, ο μαγικός αριθμός των 180 βουλευτών που θα δώσει πρόεδρο, δεν φαίνεται να συγκεντρώνεται. Γι’ αυτό λοιπόν εμφανίζεται το ενδεχόμενο πρόωρων Εθνικών εκλογών στο τέλος Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου του επομένου έτους 2015.

Βέβαια αν με τον οποιοδήποτε τρόπο, καταφέρει η συγκυβέρνηση να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας εκλογές δεν θα γίνουν τώρα, αλλά μετά από ενάμιση χρόνο!

Όμως εδώ έχουν συμβεί «σημεία και τέρατα», που ο πολιτικός κόσμος αν ήθελε, θα μπορούσε να ανατρέψει την συγκυβέρνηση, σε ελάχιστες μέρες αν όχι ώρες.

Εδώ είδαμε ένα Βίντεο – ντοκουμέντο, όπου ο πρώην γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Τάκης Μπαλτάκος, ομολογεί πως υπήρξε παρέμβαση στην Ελληνική Δικαιοσύνη, σε γνωστή υπόθεση και συγκεκριμένα για την κράτηση Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία.

Μόλις προχθές ήλθε και ένα άλλο ηχητικό ντοκουμέντο με την φωνή του Πρωθυπουργού να παραγγέλλει «χυδαϊστί» πως θα συμπεριφερθεί η δικαιοσύνη, σε άτομα που προφανώς θα προσέρχονταν να απολογηθούν.

Αυτά εδώ διότι λίγο παραπέρα δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, όταν ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας σύρθηκε με χειροπέδες, επειδή απλά προσπάθησε να έλθει ο δικηγόρος του σε επαφή με δικαστή.

Ακόμα προ ετών στις ΗΠΑ, μέσα σε λίγες μέρες, παραιτήθηκε λόγω παρακολουθήσεων όχι επεμβάσεων ο πρόεδρος Νίξον (Υπόθεση γουωτεργκέιτ).

Εδώ λοιπόν υπάρχουν όλα αυτά τα «ντοκουμέντα», που εισφέρονται επίσημα μάλιστα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και δεν ξεσηκώθηκε ακόμα ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Ξαναγράψαμε πως αν υπάρχει ποινικό αδίκημα που να στηρίζεται στα δύο αυτά ντοκουμέντα, μπορούμε να το συζητήσουμε.

Αναμφισβήτητα όμως υπάρχει πολιτικό θέμα και μάλιστα τεράστιο, που αν ήθελε έστω και μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ, θα προκαλούσε την άμεση ανατροπή της συγκυβέρνησης, χωρίς να την εξαρτά από την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας.

Και ασφαλώς γεννά πολλά ερωτηματικά το γιατί δεν το έχει κάνει, μέχρι τώρα! 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periklhs-staurianakhs-an-hthele-o-suriza-tha-erichne-amesa-thn-chounta-sama#ixzz3Ltm83k00

Exit mobile version