Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σαφώς και για ανθρωπιστικούς λόγους είμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε πρόσφυγα, αφού οι Έλληνες έζησαν την προσφυγιά και τον πόλεμο και ακόμη οι μνήμες είναι νωπές. Σε κάθε πόλεμο, δυστυχώς, τα γυναικόπαιδα και οι γέροντες, δηλαδή ο άμαχος πληθυσμός, πληρώνουν τα επεκτατικά σχέδια εξουσίας και εξόντωσης των λαών, είτε πρόκειται για θρησκευτικό είτε για πόλεμο συμφερόντων. Όμως, σε μια Ελλάδα που η οικονομική πολιτική- επιλογή των κυβερνώντων αφανίζει, κυριολεκτικά, τους γηγενείς Έλληνες, σε μια Ελλάδα που τα παιδιά μας λιποθυμούν από ασιτία, διακόπτουν τις σπουδές λόγω ανέχειας και η ανεργία έχει πνίξει τα ελληνικά νοικοκυριά- ας πάει μια βόλτα από τις ουρές στην ΔΕΗ ο Σαμαράς και ο Καμίνης να δει γέροντες και άνεργους χωρίς ρεύμα να περιμένουν τον διακανονισμό που τις πιο πολλές φορές αδυνατούν και να τον αποπληρώσουν. Σαφώς και δεν περισσεύουν κονδύλια για στέγη, σίτιση, θέρμανση για ξένους πρόσφυγες. Ρώτησε τον ελληνικό λαό πως ζεσταίνεται τα κρύα βράδια; Ρώτησε πως θα κάνουν Χριστούγεννα οι άνεργοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι; Ρώτησε αν έχουμε λεφτά για φάρμακα, ενοίκιο, φαγητό; Υπάρχει επίσημη καταγραφή των αληθινά αναξιοπαθούντων; Ρώτησε ο Σαμαράς και ο Καμίνης σε πόσους πρώην εργαζόμενους και νυν άνεργους οφείλονται δεδουλευμένα την ώρα που απονέμονται χρυσές πλακέτες στη σύζυγό του Σαμαρά για κοινωνική προσφορά σε χώρο που πρώην εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει δεδουλευμένα εδώ και δύο χρόνια; Το κοινωνικό τους πρόσωπο ας το δείξουν πρώτα στους Έλληνες και μετά στους δύστυχους πρόσφυγες. Εύχομαι σύντομα όλοι όσοι μας οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή να βρεθούν στη φυλακή και όταν λέμε ” ισόβια εννοούμε ισόβια”.

Α. Γ.-Α.

Δηλώσεις Ευρωπαίων Βουλευτών και επιφανών Νομικών για την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση του ΑΙΓΙΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Βρισκόμαστε τέσσερα εικοσιτετράωρα πριν από την πρώτη ψηφοφορία για Προέδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή. Βλέπουμε και ακούμε για καταστάσεις που έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο πλέον . Πρωί πρωί βλέποντας τις κυριακάτικες εκπομπές ενημέρωσης περίπου έφριξα αν και υποψιασμένη. Είδαμε τηΜπακογιάννη για παράδειγμα να λέει ότι το Σύνταγμα προβλέπει τετραετή θητεία για την κυβέρνηση, ότι το Σύνταγμα προβλέπει ευρύτερες συναινέσεις για το ΠτΔ. Αυτά όλα είναι αληθή, αλλά μήπως υπάρχει κάτι που να είναι σύμφωνο με το Σύνταγμα από όσα γίνονται τα τελευταία πέντε χρόνια; Αυτοί που μας κυβερνούσαν σαράντα χρόνια τώρα όπως ήθελαν, χωρίς καμιά συναίνεση του ενός προς τον άλλον, δεν παραβίασαν το Σύνταγμα για να δώσουν γη και ύδωρ στη τρόικα; Δεν υποτάχθηκαν οι ίδιοι σε ξένη δύναμη κατά παράβαση του Συντάγματος που ορίζει ότι είμαστε ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα και ότι κάθε εξουσία πηγάζει από το λαό και υπάρχει υπέρ αυτού του Έθνους;

Και ερχόμαστε έτσι στον επόμενο κινδυνολόγο το Βενιζέλο, που διατείνεται για ακόμη μια φορά ότι θα καταστραφούμε, ότι δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις και ότι περίπου θα έχουμε καταστροφή αν δεν εκλεγεί πρόεδρος και πάμε σε εκλογές. Το λέει αυτός που και την αγορά του κινητού του τηλεφώνου τη χρέωσε στους Έλληνες. Κάθε κράτος ευνομούμενο που θέλει να λέγεται κυρίαρχο οφείλει τουλάχιστον τρία βασικά αγαθά στους πολίτες του . Τροφή, Εργασία και Κατοικία. Τι από αυτά μπορεί να εγγυηθεί το σημερινό κράτος όπως το κατάντησαν. Και ποιος είναι αρμόδιος να τα εγγυηθεί αυτά αν όχι οι εκάστοτε κυβερνήσεις τις οποίες ψηφίζει ο λαός. Όταν λοιπόν εξαρτάτε την απόλαυση των στοιχειωδών δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου και κάθε λαού από το πόση υποταγή θα δώσουμε στο ξένο δυνάστη δηλαδή τη τρόικα και η οποία δεν προβλέπεται ούτε από το Σύνταγμα αλλά και ούτε και από καμιά ιδρυτική διακήρυξη της ΕΕ τότε εμείς σαν λαός γιατί εκλέγουμε κυβέρνηση;

Αγαπημένοι συμπατριώτες, θα περάσουμε δύσκολες ώρες, θα χρειαστεί ίσως να περάσουμε από τα καυδιανά δίκρανα των δύσκολων στιγμών που θα έρθουν, θα βιώσουμε μια επώδυνη απελευθέρωση αλλά αν αποφασίσουμε όλοι να αντισταθούμε θα ξαναπάρουμε πίσω τη πατρίδα μας.

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κατερίνα

Ηλία Κασιδιάρης: Το σύστημα της διαπλοκής καλύπτει τον Σαμαρά – Το βράδυ των εκλογών θα είμαστε οι Νικητές ΒΙΝΤΕΟ

Η τρόικα απαιτεί μεγαλύτερες «θυσίες» στον βωμό των ολιγαρχών-τραπεζιτών που ελέγχουν τον κόσμο , το ΔΝΤ έχει γυρίσει την πλάτη στην συγκυβέρνηση του ψεύδους γιατί ακόμη και αυτοί κατάλαβαν ότι η κλεψιά και το ψέμα έχει και όρια, αφού θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και κάποιο ντόπιοι έγιναν δισεκατομμυριούχοι μετά το μνημόνιο, χωρίς την έγκρισή τους και χθες στη βουλή οι »κοκορομαχίες» που έγιναν ανάμεσα στα «δημοκρατικά» κόμματα με σκοπό έναν και μοναδικό-την εξουσία- νομίζουν ότι θα μετριάσουν την οργή και αγανάκτηση των πολιτών που βιώνει καθημερινά την εξαθλίωση και την πείνα!

Μόνοι τους τα λένε και μόνοι τους τα ακούνε! Δεν μας πείθουν ούτε τα διλήμματα του Σαμαρά ούτε το όψιμο ενδιαφέρον των «αριστερών» με τραπεζικές καταθέσεις στην Ελβετία.

Τα παιχνίδια εξουσίας δεν αφορούν τον ελληνικό λαό που στενάζει κάτω από την κατοχική μπότα των Ευρωπαίων και των εγχώριων προδοτών. Σε μια Δημοκρατική χώρα, όπως θέλουν να μας πείσουν ότι ζούμε, οι πολιτικοί που λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό ούτε φιμώνονται, ούτε φυλακίζονται.

Μόνο που ξεχνάνε οι «μοσχαναθρεμμένοι» πολιτικοί, ότι οι Έλληνες είναι λαός ιδιαίτερος και ανυπόταχτος.

Σύντομα θα αποτινάξουμε τον κατοχικό ζυγό και αλίμονο σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι με τα δις στην Ελβετία θα γλυτώσουν από την Ετυμηγορία μας και την Κρίση του Θεού.

Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-15-dekembriou-2014#ixzz3Lv3iLF1L

Exit mobile version