Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεσάλωσαν οι γαλάζιες μαϊμούδες της Mrb: Κλείνει την ψαλίδα η ψοφοδεξιά (!), δεύτερο κόμμα οι αναποφάσιστοι

Ξεσάλωσαν οι γαλάζιες μαϊμούδες της Mrb: Κλείνει την ψαλίδα η ψοφοδεξιά (!), δεύτερο κόμμα οι αναποφάσιστοι

Τα τελευταία της (καμμένα) χαρτιά παίζει η ψοφοδεξιά ενόψει και της πρώτης ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατία και τις αναπόφευκτες επικείμενες εθνικές εκλογές. Τις τελευταίες ημέρες ο… ψαλιδοχέρης Σταμάτης βρίσκεται υπ΄ ατμόν με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν ανάκαμψη της ψοφοδεξιάς και ρευστό πολιτικό σκηνικό, ώστε να εκβιαστούν κάποιοι βουλευτές και να ψηφίσουν τον Δήμα για να αποφευχθούν οι εθνικές εκλογές.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν μπορεί να γίνει, γιατί και με τις τελευταίες συνταρακτικές αποκαλύψεις για την σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς, οι εθνικές εκλογές είναι μονόδρομος για όλους.

Η Mrb για την ιστοσελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου παρουσίασε σήμερα μια καταγέλαστη δημοσκόπηση, στην οποία εμφανίζεται η διαφορά Σύριζα – ΝΔ στο 3,2%, η αδιευκρίνιστη ψήφος στο 21,4% και η Χρυσή Αυγή έκτο κόμμα (!!!!) με 4,5%.

Πριν τονίσουμε ότι το βράδυ των εκλογών που δεν είναι μακριά, θα ψάχνουν το πιο βαθύ λαγούμι για να κρυφτούν, να θυμίσουμε ότι: “«Η διαφημιστική εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου ανέλαβε σύμφωνα με από αξιόπιστες πηγές των Παραπολιτικών τη χάραξη της προεκλογικής στρατηγικής για λογαριασμό της Ν.Δ.». Ποιος είναι όμως ο εν λόγω κύριος που όπως λέει η εφημερίδα ανέλαβε την «προεκλογική στρατηγική για λογαριασμό της ΝΔ»; Είναι ξάδερφος του ομώνυμου διευθύνοντα συμβούλου της MRB, της γνωστής εταιρίας δημοσκοπήσεων, ο οποίος επίσης «συμμετέχει στον εβδομαδιαίο επικοινωνιακό καφέ στο Μέγαρο Μαξίμου», όπως γράφει η εφημερίδα”.

Τα κόμματα λοιπόν σύμφωνα με την… έγκυρη δημοσκόπηση της Mrb λαμβάνουν:

Σύριζα 24,2%
ΝΔ 21%
Ποτάμι 5,7%
Πασόκ 5,5%
ΚΚΕ 5%
Χρυσή Αυγή με 4,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,8%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,8%
ΔΗΜΑΡ 1,5%
Αδιευκρίνιστη Ψήφος 21,4%

Τα σχόλια και γι΄ αυτήν την ξεκάθαρα χαλκευμένη δημοσκόπηση είναι περιττά, αφού ότι ψέμμα και να πουν η Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας με διψήφια ποσοστά, γεγονός που θα επιβεβαιωθεί… πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις.

ΥΓ. Κύριε Χατζηνικολάου, εσείς δεν λέγατε την άνοιξη πριν τις ευρωεκλογές ότι οι δημοσκοπήσεις με τόσο μεγάλη αδιευκρίνιστη ψήφο, όπως αυτή με ποσοστό 21,4% είναι για τα πανηγύρια και λόγω αξιοπιστίας δεν τις δημοσιεύετε;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jesalwsan-oi-galazies-maimoudes-ths-mrb-kleinei-thn-psalida-h-psofodejia-de#ixzz3LyTSvYwJ

Exit mobile version