Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ωμή παρέμβαση γερμανικού κόμματος νοσταλγών στα εσωτερικά της Ελλάδος!

Ωμή παρέμβαση γερμανικού κόμματος νοσταλγών στα εσωτερικά της Ελλάδος!

Μέσα στην πρεμούρα του να αποσείσει από πάνω του την ορθή και δικαιολογημένη ρετσινιά του μερκελικούο Φον Δημητράκης Ψαρράς, παρείχε άφθονα στοιχεία για την δράση ενός αποκόμματος της γερμανικής αριστεράς, το οποίο έχει αδερφοποιηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το εν λόγω απόκομμα όντας πλήρως ενορχηστρωμένο με το αδελφό του ΣΥΡΙΖΑ, λειτουργεί κατόπιν εντολής της Μέρκελ, ώστε ο Αντωνάκης να μην χάνει ψήφους προς την Χρυσή Αυγή. Έτσι, το εν λόγω μαρξιστικό απολίθωμα «βομβάρδιζε» με ερωτήσεις και σχετικές εκδηλώσεις από το 2011 (!), προειδοποιώντας την Μέρκελ για την επέλαση της Χρυσής Αυγής και την δυστυχία που θα καταλάβει την ψοφοδεξιά στην Ελλάδα.

Το εν λόγω απόκομμα απαιτούσε από το 2011 (!) οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας, αφού ψόφησε η KGB, να τους ενημερώνουν για όλα τα δρώμενα της Χρυσής Αυγής, γεγονός ανεπίτρεπτο φυσικά, αφού ουδεμία δουλειά έχει ένα ξένο κόμμα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας, όπως η αφέντρα Μέρκελ διατάσσει τον Σαμαρά.

Όμως ποιο είναι αυτό το απόκομμα; Αξίζει να κάνουμε μία υπενθύμιση:

Οι γερμανοί κολλητοί του Τσίπρα υπέρ των ισραηλινών εγκλημάτων πολέμου στην Γάζα

Αδειάζουν τον Τσίπρα τα φιλαράκια του στο Die Linke: Μνημόνια για πάντα!

Οι Γερμανοί φίλοι του Τσίπρα προτρέπουν την Ελλάδα να ξεχάσει το κατοχικό δάνειο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/wmh-parembash-germanikou-kommatos-nostalgwn-sta-eswterika-ths-ellados#ixzz3LytOpGXQ

Exit mobile version