Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαλύουν την επίλεκτη ομάδα «Δέλτα» με «εντολή Σαμαρά», κατόπιν απαιτήσεως των αναρχοκομμουνιστών

Διαλύουν την επίλεκτη ομάδα «Δέλτα» με «εντολή Σαμαρά», κατόπιν απαιτήσεως των αναρχοκομμουνιστών

Γράφει ο Αντίοχος

Στην διάλυση της επίλεκτης ομάδας «Δέλτα», προσανατολίζεται η συγκυβέρνηση των… φίλων της Αστυνομίας (φανταστείτε τι θα έκαναν αν ήταν και… εχθροί της), Σαμαροβενιζέλων, κατόπιν προφανούς απαιτήσεως των αναρχοκομμουνιστών, σύμφωνα με δημοσίευμα του σαμαρικού «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής». Ιδού:

«Ανησυχία και προβληματισμός επικρατούν στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. για την αποκλίνουσα συμπεριφορά αστυνομικών στις λεγόμενες «ειδικές δυνάμεις» του Σώματος.

Οι συζητήσεις γύρω από το μέλλον της Δέλτα άνοιξε ξανά ύστερα από πρόσφατα κρούσματα αδικαιολόγητης βίας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ήταν η συμπεριφορά αστυνομικών της ομάδας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν στις 17 Νοεμβρίου στα Εξάρχεια μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Μέσα σε λίγες ώρες καταγράφηκαν, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., τέσσερα διαφορετικά περιστατικά στην ίδια περιοχή. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και γυρίστηκε στην πλατεία Εξαρχείων απεικονίζεται άνδρας της Δέλτα να σηκώνει αδικαιολόγητα το γκλομπ του και να το δείχνει προκλητικά προς τους συγκεντρωμένους, χωρίς να έχει προηγηθεί ένταση.

Σε άλλο βίντεο άλλος άνδρας της Δέλτα διαπληκτίζεται με άτομο που βρίσκεται μέσα σε ταβέρνα καλώντας τον, «αν είναι άνδρας», να βγει έξω. Την ίδια ημέρα δύο δημοσιογράφοι και ένας φωτορεπόρτερ χτυπήθηκαν από αστυνομικούς της υπηρεσίας. Ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας Vice έπεσε αιμόφυρτος στην οδό Θεμιστοκλέους, ενώ η ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Mega δέχθηκε κροτίδα στα πόδια στην οδό Νοταρά. Και όλα αυτά συνέβησαν παρότι αρκετές φορές ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν συγκεντρώσει τα μέλη της ομάδας για να τους μιλήσουν για θέματα «αυτοσυγκράτησης και αυτοκυριαρχίας».

Όπως βλέπουμε, μετά από την παροχή στέγης, τροφής και πολιτικού ασύλου (και μάλιστα με διαδικασίες «fast track»…) στους πρόσφυγες από τη Συρία (και σε όσους δηλώνουν πως είναι πρόσφυγες από τη Συρία…), ο φον Αντωνάκης… προλαβαίνει τον mister Tsipra σ’ ένα ακόμα θέμα! Στο τέλος, θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και δε θα έχει τίποτα «προοδευτικό» να κάνει, γιατί θα τα έχει κάνει όλα ο φον Αντωνάκης, ο… γρήγορος! Ψοφοδεξιοί, να τον χαίρεστε!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dialuoun-thn-epilekth-omada-delta-me-entolh-samara-katopin-apaithsews-twn-a#ixzz3M0OpiKS2

Exit mobile version