Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στημένες δημοσκοπήσεις υπέρ της καταρρέουσας κυβέρνησης, την ώρα που βγαίνουν στο φως νέα “κατορθώματά” της

Το πόσο καταγέλαστες και εντελώς μακριά από την πραγματικότητα είναι οι στημένες δημοσκοπήσεις που ευνοούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης φαίνεται και από το γεγονός ότι, ενώ συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια τα έργα και οι ημέρες της μνημονιακής συγκυβέρνησης, εντούτοις όχι μόνο αυτό δεν αποτυπώνεται αρνητικά στα δημοσκοπικά ποσοστά της ΝΔ (ιδίως) και του ΠΑΣΟΚ αλλά απεναντίας δείχνουν και σχετικά ενισχυμένα.

Την ίδια ώρα που οι δημοσκοπήσεις δίνουν αυτή την θετική εικόνα για τα κόμματα της συγκυβέρνησης, δύο νέα «κατορθώματά» της βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το ένα αφορά τις περικοπές ύψους 7%-8% στις επικουρικές συντάξεις από το 2015, όπως προβλέπει το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ). Σε έγγραφό του προβλέπεται η μείωση των επικουρικών συντάξεων περίπου 1.050.000 συνταξιούχων του ΕΤΕΑ για το 2015.

Όταν, μάλιστα, η είδηση αυτή βγαίνει «στον αφρό» από το πλέον φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι (Mega), τότε δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Η άλλη είδηση αφορά την γκρίνια του ΔΝΤ για το ύψος του κατώτατου μισθού (586 Ευρώ) στην Ελλάδα, το οποίο θεωρούν ως υψηλό σε σχέση με τον μέσο μισθό που υπάρχει στην Χώρα μας. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι αναφορές του ΔΝΤ περιλαμβάνουν και το επίδομα ανεργίας, το οποίο θέλουν να είναι ακόμη πιο μικρό.

Και όμως, είμαστε σίγουροι ότι και οι δημοσκοπήσεις των επόμενων ημερών θα δίνουν ακόμα πιο αυξημένα τα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, παρότι κάθε μέρα κάτι βγαίνει που τους εκθέτει ολοένα και περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Γνωρίζοντας την απάτη των δημοσκοπήσεων, τόσο στις διπλές εκλογές του 2012 όσο και στις αντίστοιχες του 2014, όπου τα αποτελέσματα της κάλπης διέσυραν την αξιοπιστία και την υπόληψη αρκετών «έγκυρων» δημοσκόπων, καλούμε τους Έλληνες κι αυτή την φορά να σκεφτούν με βάση την συνείδησή τους και όχι τον φόβο και την ψευδολογία που καλλιεργούν οι κάθε λογής πραιτωριανοί του καθεστώτος.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthmenes-dhmoskophseis-uper-ths-kubernhshs-thn-wra-pou-bgainoun-sto-fws-nea#ixzz3M3xJyjrJ

Exit mobile version