Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το τελευταίο χαρτί του καταρρέοντος Σαμαρά: Η αναξιόπιστη GPO και οι «μαϊμού» δημοσκοπήσεις

Το τελευταίο χαρτί του καταρρέοντος Σαμαρά: Η αναξιόπιστη GPO και οι «μαϊμού» δημοσκοπήσεις

Ο Πρετεντέρης και το MEGA είναι το πρόσωπο για το οποίο ξεφτιλίστηκε ένας ολόκληρος θεσμός. Για πρώτη φορά στα χρονικά ένας πρωθυπουργός έφτασε στην εσχατιά να «γλείφει» από βήματος Βουλής έναν δημοσιογράφο, μόνο και μόνο επειδή αυτός είναι το φερέφωνο του συστήματος στο κανάλι του megaλοεργολάβου. 

Ο Πρετεντέρης, βέβαια, δεν είναι αχάριστος και έτσι βλέπουμε την άβυσσο του παραλογισμού να αντικατοπτρίζεται σε μία δημοσκόπηση, μιλώντας για την δημοσκόπηση της GPO του κομμουνιστή Θεοδωρικάκου, η οποία παρουσιάστηκε χθες από τους δέκτες του καναλιού του Μπόμπολα.

Η δημοσκόπηση, αξίζει να σημειωθεί για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, διενεργήθηκε κατόπιν των αποκαλύψεων για ευθεία παρέμβαση του πρωθυπουργού στο έργο της δικαιοσύνης. Ύστερα από το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε ενώπιον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, η κυβέρνηση βρίσκεται σε άτακτη υποχώρηση, δημοσκοπικά, όμως η GPO αρνείται να το καταγράψει. 

Έτσι εμφανίζει άνοδο της ΝΔ, άνοδο του ΠΑΣΟΚ και πτώση της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα καταγράφεται εκρηκτική άνοδος της Νέας Δημοκρατίας που φτάνει και τις τρεις ποσοστιαίες μονάδες, την στιγμή που οι νεοδημοκράτες ντρέπονται να ψελλίσουν ότι στηρίζουν αυτό το συνονθύλευμα δικτατορίσκων.

Οι δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών δείχνουν μία εικόνα των πραγματικών ποσοστών, αφού το ποσοστό δημοτικότητας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, φτάνει στο 11,2%, που είναι και το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

Εν είδει αρχείου δημοσιεύουμε τα ποσοστά που έδωσε η GPO για να χρησιμοποιηθούν μετά τις εκλογές για την πλήρη αποδόμηση των εν λόγω εταιρειών:

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-teleutaio-charti-tou-pretenterh-h-anajiopisth-gpo-kai-oi-maimou-dhmoskop#ixzz3M42F0qJc

Exit mobile version