Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τον φον Αντωνάκη στον φον Τσίπρα η φράου Μέρκελ!

Από τον φον Αντωνάκη στον φον Τσίπρα η φράου Μέρκελ!

Γράφει ο Αντίοχος

Την προηγούμενη βδομάδα, σας μεταφέραμε την αδιαφορία της γερμανικής πλευράς για την πολιτική τύχη του φον Αντωνάκη και τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, σχολιάζοντας ότι προφανώς «έχουν δέσει το γάιδαρό τους».

Τώρα, η φράου Μέρκελ προχωράει ένα βήμα εμπρός και αδειάζει φανερά τον φον Αντωνάκη, που λέει ότι οι εκλογές θα είναι καταστροφή για τη χώρα, θα προκαλέσουν χάος, έξοδο από το ευρώ, πτώχευση κ.τ.λ., στηρίζοντας έτσι εμμέσως τον… φον Τσίπρα!

Ερωτηθείς, λοιπόν, από το mega «κατά πόσον το Βερολίνο θεωρεί ότι συνιστούν κίνδυνο για την ευρωζώνη πιθανές πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα», ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Μέρκελ, Στ. Ζάιμπερτ, απάντησε ότι: «Είναι βασική πεποίθηση της γερμανικής κυβέρνησης πως οι δημοκρατικές εκλογές σε μια χώρα δεν αποτελούν κίνδυνο», ενώ απέφυγε να στηρίξει τον Γιούνκερ που έκανε δήλωση υπέρ των Σαμαροβενιζέλων, λέγοντας ότι δεν είναι υπεύθυνος να κάνει σχόλιο επ’ αυτού.

Όπως καταλαβαίνετε, η φράου Μέρκελ σηματοδοτεί την αλλαγή μνημονιακής φρουράς, από τον φον Αντωνάκη στον… φον Τσίπρα!

Αναμενόμενον!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-ton-fon-antwnakh-ston-fon-tsipra-h-fraou-merkel#ixzz3M43D9fJw

Exit mobile version