Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κινδυνολογία της κυβέρνησης ως σαφές δείγμα πανικού που την διακατέχει

Η κινδυνολογία της κυβέρνησης ως σαφές δείγμα πανικού που την διακατέχει

Είναι  χαρακτηριστική η εικόνα πανικού που διακατέχει την κυβέρνηση. Και επειδή ο πανικός έχει γίνει προέκταση του εαυτού της γι αυτό και προσπαθεί να τον μεταδώσει και προς τον Ελληνικό Λαό. Η διαδικασία εκλογής ή μη νέου ΠτΔ δείχνει ξεκάθαρα ότι το εφιαλτικό, για την Πατρίδα και τον Λαό, δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου πάσχει από πλήρη έλλειψη σοβαρών και εμπεριστατωμένων επιχειρημάτων για την «αναγκαιότητα» υπερψήφισης ως νέου ανωτάτου παρελασιάρχη του Σταύρου Δήμα και γι αυτό επενδύει απλώς στον φόβο και την κινδυνολογία. Το έκανε στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 (ειδικά σ΄αυτήν της 17ης Ιουνίου), το επανέλαβε στις κάλπες του εφετινού Μαΐου και το επαναφέρει τώρα, ενόψει της προεδρικής εκλογής. Τα δελτία «ειδήσεων» των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης, οι φυλλάδες που με τεράστιους τίτλους φέρνουν την καταστροφή αν δεν πραγματοποιηθεί η θέληση της κυβέρνησης, οι κατασκευασμένες μετρήσεις των στημένων δημοσκοπήσεων, όλα λειτουργούν ως ένας εκτοξευτής φοβικής ενέργειας και ανάλογης ψυχολογικής πίεσης προς τους Έλληνες, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα κλίμα κατάλληλο. Η αξία και η σημασία αυτού του κλίματος έχει να κάνει και με τον προφανή επηρεασμό αρκετών βουλευτών, μήπως και συγκεντρωθεί ο πολυπόθητος αριθμός των 180, αλλά πολύ περισσότερο έχει να κάνει με το μετά. Με την δημιουργία, δηλαδή, ενός κλίματος στην ψυχοσύνθεση και την διάθεση των Ελλήνων, έτσι ώστε να είναι καταλλήλως «ενημερωμένοι» και «προσανατολισμένοι», προς τα πού πρέπει να στραφεί η ψήφος τους,  στην περίπτωση που προκηρυχτούν εκλογές.

«Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες», λέει η γνωστή ρήση και αυτό ακριβώς διαπιστώνουμε κι εδώ, σ΄αυτόν τον ενδοοικογενειακό καυγά ανάμεσα στα… αδέρφια του «συνταγματικού τόξου». Αυτοί που τώρα επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συγκρατήσουν τους εναπομείναντες ψηφοφόρους τους, είναι οι ίδιοι που θα τον στηρίξουν, όταν ως επικεφαλής της νέας μορφής συγκυβέρνησης θα συνταιριάξει με τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων. Οι όποιες αντιπαραθέσεις και «σπρωξίματα» ανάμεσα στην αντεθνική συμμορία των συστημικών κομμάτων έχουν να κάνουν με το πλασάρισμά τους σε μια όσο το δυνατόν πιο  ευνοϊκή θέση στον νέο συσχετισμό δυνάμεων μέσα στην «φαμίλια» του «συνταγματικού τόξου». Η κινδυνολογία, επομένως της κυβέρνησης, τόσο μέσω των άμεσων όσο και μέσω των έμμεσων εκπροσώπων της, αποτελεί ένα ύστατο βέλος από την φαρέτρα της , προκειμένου να φοβίσει και να τιθασεύσει όσο το δυνατόν πιο πολλούς από τους Έλληνες που γεύονται σε καθημερινή βάση τα έργα και τις ημέρες της. Οι εκλογές είναι καλοδεχούμενες, από την άποψη ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει την δυνατότητα ακόμη μεγαλύτερης ενδυνάμωσης και εξάπλωσής του, έτσι ώστε να αποτελέσει τον μοναδικό Γνήσιο εκφραστή των Εθνικολαϊκών Δυνάμεων απέναντι στους σύγχρονους δυνάστες της Χώρας μας και το νέο υπηρετικό τους πολιτικό προσωπικό που θα προκύψει μετά τις εκλογές αυτές.

Η παγίωση της τρίτης θέσης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με εκλογικά ποσοστά που θα προκαλέσουν τρόμο στις διάφορες εκφράσεις και εκφάνσεις του πολιτικού, κοινωνικού και εκδοτικού κατεστημένου, θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης, ελπίδας και κυρίως αγωνιστικής εγρήγορσης για τον Ελληνικό Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kindunologia-ths-kubernhshs-ws-safes-deigma-panikou-pou-thn-diakatechei#ixzz3M5HM1d6e

Exit mobile version