Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Κα Βούλτεψη γιατί δεν πληρώνετε χαράτσι όπως όλοι οι Έλληνες”

Το καλό με τις εκλογές και την προεκλογική περίοδο είναι πως ανοίγει ο οχετός εκατέρωθεν και βγαίνουν στοιχεία στην φόρα που αλλιώς, εμείς οι κοινοί θνητοί δεν θα είχαμε την δυνατότητα να μάθουμε. Την επίθεση άρχισε ο Νίκος Φωτόπουλος πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ και νυν εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ, (πρώην Πασόκος και νυν Συριζαίος) εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη που δεν πληρώνει το χαράτσι που αναλογεί στην οικία της.

«Κυρία Βούλτεψη, πως ως κυβερνητική εκπρόσωπος, κουνάτε το δάκτυλο και δίνετε μαθήματα ηθικής, σε μία εξοντωμένη από τα μνημόνια κοινωνία, όταν εσείς η ίδια, δεν είστε συνεπής στις υποχρεώσεις σας απέναντι στο κράτος; Υποχρεώσεις, στις οποίες, καθημερινά και με υπερβάλλοντα ζήλο, ζητάτε να ανταπεξέλθει ένας οικονομικά γονατισμένος λαός;».

Σύμφωνα με την καταγγελία του Ν. Φωτόπουλου, η Σοφία Βούλτεψη δεν έχει πληρώσει…
τα χαράτσια (ΕΕΤΗΔΕ και ΕΕΤΑ) για τα έτη 2011-2013 για ακίνητο που κατέχει επί της οδού Κορίνθου 26 στη Γλυφάδα, καθώς ο φόρος που αναλογεί υπολογίστηκε με 230 τετραγωνικά στο ποσό των 5.244 ευρώ, και όχι με 369 τετραγωνικά στο ποσό των 8.413,20 απαλλάσσοντάς την από 3.169,20 ευρώ μόνο από ΕΕΤΗΔΕ και ΕΕΤΑ, χωρίς να υπολογίζεται η διαφορά από τον υπολογισμό των τελών και φόρων του Δήμου.

πηγή
Exit mobile version