Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη Η. Κασιδιάρη στο Ράδιο Metropolis – Παρέμβαση συναγωνίστριας Ε. Ζαρούλια ΒΙΝΤΕΟ

prosilthe-gia-apologia-i-eleni-zaroulia

 

Τηλεφωνική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο Ράδιο Metropolis μέσα από τα κελιά της Τιμής – Παρέμβαση της συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια που βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Την περασμένη Κυριακή ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε στο Ράδιο Metropolis Θεσσαλονίκης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού και σχολίασε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στον φως σχετικά με το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο ίδιος ο Σαμαράς να δίνει εντολές προς τον εισαγγελέα Ντογιάκο να φυλακίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα σχολίασε την αδράνεια της δήθεν αντιπολίτευσης που δεν έβγαλε άχνα για αυτά τα σημαντικότατα ντοκουμέντα ενοχής του Σαμαρά.

Σχετικές με τις νέες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν την Χρυσή Αυγή έως και τελευταίο κόμμα είπε ότι υπάρχει ένα υπόγειο παρασκήνιο μεταξύ των εταιριών δημοσκοπήσεων, επιχειρηματικών κύκλων και των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου με αποτέλεσμα την παραποίηση των αποτελεσμάτων προς όφελος συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων.

Όσον αφορά την υπόθεση της Siemens είπε ότι στην υπόθεση αυτή έχει εμπλακεί όλο το πολιτικό σύστημα με την οικουμενική το 1989 και για τον λόγο αυτό δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη σε πολιτικά πρόσωπα παρά τα στοιχεία και τις δημόσιες ομολογίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Κατήγγειλε τα για ακόμη μια φορά τα ψέματα του Σαμαρά το 2012, για εξεταστική για τα μνημόνια, την λίστα Λαγκάρντ, τα υποβρύχια, με τα οποία υφάρπαξε την ψήφο του Ελληνικού λαού και τελικά συγκυβέρνησε με το Πασόκ.

Επισήμανε την υποκρισία των βουλευτών του αντισυνταγματικού σχετικά με την διαδικασία των άρσεων ασυλίας που αλληλοκαλύπτονται για να μην οδηγηθούν στην δικαιοσύνη φέρνοντας ως παράδειγμα την υπόθεση χρηματισμού του Μιχελάκη από επιχειρηματίες για να κάνει ερωτήσεις.

Σε αυτό το σημείο παρενέβη η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια υπενθυμίζοντας την περίπτωση του Βαρβιτσιώτη που ενώ κατηγορείτο για κακούργημα οι Συριζαίοι τον απάλλαξαν με αντάλλαγμα την μη άρση ασυλία του Σταθάκη που κατηγορείτο και αυτός για κακούργημα.  

Σχετικά με τις δικαστικές εξελίξεις είπε ότι σύμφωνα με όλους τους δικηγόρους που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση η περιβόητη δίκη δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί τότε θα ξεφτιλιστεί όλο το σύστημα με αυτές τις γελοιότητες που έχουν γράψει μέσα στη δικογραφία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-h.-kasidiarh-sto-radio-metropolis-parembash-sunagwnistrias-e.-za#ixzz3MHEpukLZ

Exit mobile version