Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στήνονται κάλπες: Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε να βγει πρόεδρος!

Στήνονται κάλπες: Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε να βγει πρόεδρος!

Μία ακριβώς ημέρα πριν πέσει το τελευταίο «χαστούκι» στο Παρίσι, ο Κων/νος Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι ευελπιστεί η κυβέρνηση να εξαντλήσει την θητεία της. Τα αποτελέσματα της εν λόγω δήλωσης αναμενόμενα, αφού αμέσως μετά ο Σαμαράς πήρε δίμηνη διορία να εγκαταλείψει το Μέγαρο Μαξίμου και ξεκίνησε η διαδικασία της προεδρικής εκλογής.

Τώρα μία ημέρα μετά την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα εκλογής προέδρου της δημοκρατίας, ο κόμης των Χανίων επενέβη και πάλι για να διώξει την… ομίχλη της πολιτικής αβεβαιότητας. Συναντήθηκε με τον «αντιμνημονιακό» και «πατριώτη» Πάνο Καμμένο και του είπε ότι «πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας».

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη οι βουλευτής της πασοκονουδούλας ήδη κανόνισαν τα τηλέφωνά τους και τις περιοδείες τους μπας και ξαναεκλεγούν. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο ίδιος ο Σαμαράς άρχισε να πακετάρει βαλίτσες για… την πηγή.

Ο δε Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχοντας προβλέψει προ πολλού τις εξελίξεις είναι πανέτοιμος για την προκήρυξη εκλογών, προτρέπει δε τον «επίτιμο» να ευχηθεί «καλά ποσοστά στη Νέα Δημοκρατία», έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η… προφητεία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthnontai-kalpes-o-mhtsotakhs-euchhthhke-na-bgei-proedros#ixzz3MIztRKp8

Exit mobile version