Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες για σας. Η σημερινή ημέρα προκάλεσε αναμφισβήτητα τα πρώτα συμπτώματα εγκεφαλικών στην βαλτή κυβέρνηση του καταθλιπτικού υπαλλήλου της Μέρκελ, φον Αντωνάκη, με την ευχή τα συμπτώματα αυτά να εξελιχθούν σε εγκεφαλικό, ώστε να πάμε σε εκλογές και να πέσει η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά- Τούρκογλου, παρά τις απειλές, τους εκβιασμούς, τα ανταλλάγματα και όλους τους καλοπληρωμένους τηλεπαπαγάλους οι οποίοι δίνουν τη μάχη ώστε να παραμείνει το καθεστώς της μίζας και της διαφθοράς, στη πλάτη του Ελληνικού λαού για να συνεχίζει να κλέβει και να καταστρέφει τη χώρα μας. Και αυτό, όχι μόνο γιατί ο Σαμαράς θα χάσει την πρωθυπουργική καρέκλα και θα συντριβεί στις εκλογές, αλλά και γιατί στις πιθανές αυτές εκλογές η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και θα είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων της επόμενης μέρας. Εύχομαι να πάνε καλά και να πάει η χώρα άμεσα πρόωρες εκλογές, ευχόμενος να ανατείλει μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τον Ελληνισμό. Καλή λευτεριά στην πατρίδα μας, στον Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο και στους υπόλοιπους άδικα φυλακισμένους πολιτικούς κρατούμενους βουλευτές μας.

Μετά τιμής
Γ.Κ.

Συνέντευξη Η. Κασιδιάρη στο Ράδιο Metropolis – Παρέμβαση συναγωνίστριας Ε. Ζαρούλια ΒΙΝΤΕΟ

Νομίζω ότι ζούμε τις σπουδαιότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας. Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μιλούν για αυτές. Θα μιλούν για την Χρυσή Αυγή τον Αρχηγό της τους φυλακισμένους βουλευτές και τον Ηλία Κασιδιάρη. Τον άνθρωπο που ξετίναξε το βρώμικο πολιτικό τους σύστημα. Συνεχίστε Ενωμένοι το τίμιο πολιτικό αγώνα που δίνετε για πατρίδα εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη. Όλο και περισσότεροι Έλληνες συντάσσονται με τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες στη πράξη και όχι στα λόγια

Ν. Κ.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη #227

Πολύ κακό για το τίποτα. Θα ήταν ένας καλός τίτλος στο αποψινό θέατρο εκλογής Προέδρου “Δημοκρατίας”. Ποιος αληθινά νοιάζεται; Ειλικρινά μόνο για να δω τον Αρχηγό μας και του πολιτικούς κρατούμενους βουλευτές μας, θα παρακολουθήσω μέσω της ιστοσελίδας μας την διαδικασία.  Τα κανάλια ήδη άρχισαν συζητήσεις, έβγαλαν και κάποιους λαγούς να μας πουν για εκλογές τέλος του 2015. Φοβεροί αυτοί οι δημοσιογράφοι, έχουν τα πάντα εξασφαλισμένα, οικονομικά και εργασιακά και μας πουλάνε και πνεύμα. Λες και αν ο ΓΑΠ δεν πήγε στη βουλή, ή αν ο Καμμένος πήγε να δει τον Μητσοτάκη, θα γεμίσει το ψυγείο μας και θα ζεσταθεί το σπίτι μας. Όλα καλά τα λένε αυτοί, αφού ο ελληνικός λαός τόσα χρόνια ψηφίζοντας τα κόμματα της καταστροφής, τους βοήθησε και έχτισαν τις βίλες τους, έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό και σπουδάζουν και τα παιδιά τους στα καλύτερα ξένα κολέγια.  Νομίζετε ότι αν τυχόν πάμε νωρίτερα σε εκλογές και τυχόν αποκτήσει την εξουσία το Σύριζα, θα ζήσουμε καλύτερες μέρες; Αλίμονο! Ήδη από καιρό στελέχη του Σύριζα περιφέρονται σε υπηρεσίες διαδίδοντας ότι το Σύριζα πρέπει να εκλεγεί για να μην περάσουν τα νέα μέτρα που θέλει η Τρόικα. Σε περίπτωση δε που πάρει και αυτοδυναμία οι εργαζόμενοι θα ζήσουν σαφώς καλύτερα.  Πως; Με τους πασόκους και τους νεόπλουτους που έχει μέσα στους κόλπους του;; Αν δεν διαγραφεί το χρέος που εμείς δεν δημιουργήσαμε η Ελλάδα δεν θα αποτινάξει τον κατοχικό ζυγό. Η Ιστορία έχει αποδείξει πως με Εθνικό Κυβερνήτη όλα είναι δυνατά.

Α. Γ.-Α.

Αγωνιστικός χαιρετισμός προς την ενωμένη και δυνατή Χρυσή Αυγή – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η δικαστική αρχή που έδωσε εντολή για την αποφυλάκιση Μπούκουρα στηρίχτηκε στο εξής: «μιας και ο Μπούκουρας έχει παραιτηθεί από τη Χρυσή Αυγή, τότε δεν θεωρείται ύποπτος για τέλεση νέων αξιοποίνων πράξεων». Εγώ νομικός δεν είμαι, αλλά ας μου επιτραπεί να κάνω μια ερώτηση σχετική με την παραπάνω απόφαση των δικαστικών αρχών. Εάν κάποιο μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης, το οποίο βρίσκεται προφυλακισμένο για αξιόποινες πράξεις, διαχωρίσει τη θέση του – ή αν θέλετε παραιτηθεί από μέλος της εγκληματικής οργάνωσης – θα μπορεί ο συνήγορός του να επικαλεστεί την προηγούμενη απόφαση των δικαστικών αρχών (υπόθεση Μπούκουρα) ώστε να αφεθεί ελεύθερος ;

Στέφανος εξ Αγρινίου

Αυτοί δεν μετανόησαν! Παράταση παράνομης προφυλάκισης για τους Συναγωνιστές Γερμενή και Ηλιόπουλο

Πριν λίγο, ένα από τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια, συνδέθηκε με Θεσσαλονίκη όπου είχαν συγκέντρωση-διαδήλωση οι συνταξιούχοι. Φάνηκε ένα μεγάλο πανό που έγραφε: ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ. Τραγική η εικόνα ανθρώπων που δούλεψαν 40-45 χρόνια και από πάνω το κράτος οπερέτα τους κατάκλεψε. Και όπως είπαν, δεν έχουν ούτε γιατρούς.Ποιος υπουργός ή βολευτής μπορεί να ζήσει με αυτή τη σύνταξη ; και όμως, αυτοί νομοθετούν για να παίρνουν οι συνταξιούχοι, συντάξεις Πείνας. «Δεν μπορούμε να δώσουμε ούτε 5 ευρώ στα εγγόνια μας», είπε κάποιος με δάκρυα στα μάτια. Και σκοτώνονται οι σωτήρες του μνημονιακού τόξου για την εκλογή προέδρου, του Σ. Δήμα ενός γνήσιου εκπρόσωπου των δανειστών, που θα καλοπερνά σε βάρος του συνόλου για πέντε χρόνια. Να ξεσηκωθούμε, δεν είναι ζωή αυτή ούτε για μας τους απόμαχους αλλά ούτε και για αυτούς που δουλεύουν για 500-700 ευρώ το μήνα που το μ όνο τους λάθος είναι κατά Λοβέρδο ότι ζουν πολύ. Και συνέχεια βγαίνουν στα μέσα που σαν χρεωκοπημένα, πάλι εμείς τα πληρώνουμε και φοβίζουν ότι θα έρθει η καταστροφή αν δεν υποταχτούμε σε αυτούς που μας έδεσαν.

Η τακτική του φόβου περιλαμβάνει και το καλόπιασμα των λοβοτομημένων πολιτών, οι οποίοι καλούνται να επιδείξουν «υπευθυνότητα» και να επιλέξουν την «σταθερότητα» και τις «σίγουρες λύσεις». Τούτο σημαίνει ότι, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την αποτυχία της πολιτικής τους στην Οικονομία, την Απασχόληση κ.α., αντί να πάνε σπιτάκι τους, εγκαλούν τον δυστυχή λαό μη τυχόν και δεν τους ξαναψηφίσει. Όταν μιλούν για σταθερότητα, εννοούν βέβαια, να τρώμε αδιαμαρτύρητα την σάπια κονσέρβα των μνημονίων, την περικοπή μισθών, συντάξεων, την όλο και χειρότερη περίθαλψη, την περικοπή των εργασιακών δικαιωμάτων, των απολύσεων κλπ. Α, και το ψάξιμο στους κάδους απορριμμάτων για κανένα μεζέ, με υπόκρουση την φωνή του χότζα.

Μοναδική λύση και πραγματική ενστικτώδης αντίδραση των Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή που ο μόνος λόγος που κλείστηκε φυλακή είναι ότι θα πράξη το αυτονόητο «οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στον Ελληνικό λαό».

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-19-dekembriou-2014#ixzz3MJ0UtPuE

Exit mobile version