Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: “Η συγκυβέρνηση αποσύρει τα μέτρα προστασίας της δημόσιας περιουσίας” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τις πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα και για τις ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ζούμε σε μια κοινωνία ηθικά καταβαραθρωμένη, καθώς η Δικαιοσύνη έβγαλε απορριπτικό βούλευμα για την αίτηση αποφυλακίσεως του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή, ενώ ο Μπούκουρας που προφυλακίστηκε μαζί τους αποφυλακίστηκε. Την ίδια ώρα την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε το αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο της Χρυσής Αυγής με τον Σαμαρά να απαιτεί να κλειστούν και οι τρεις τους φυλακή. Αυτή είναι η «ανεξάρτητη Δικαιοσύνη».

Στα «τελευταία» της η συγκυβέρνησης προσπαθεί να περάσει ρουσφετολογικά νομοσχέδια και τροπολογίες άσχετες με αυτά. Όσον αφορά το εν λόγω νομοσχέδιο, η συγκυβέρνηση προσπαθεί μέσω αυτού να βρει νέους ψηφοφόρους και να τους κάνει χάρες και εξυπηρέτηση συμφερόντων. Οι τροπολογίες αφορούν την νομιμοποίηση καταπατημένων εκτάσεων, άρση του αναδασωτέου χαρακτήρα καμένων εκτάσεων, αποχαρακτηρισμοί δασικών εκτάσεων και ένταξή τους στον χωροταξικό σχεδιασμό.

Όλα αυτά τα μέτρα αίρουν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας περιουσίας. Οι κυβερνητικοί χειρισμοί με την δικαιολογία της μνημονιακής υποχρέωσης παράγουν νομοθεσία που αντί να στηρίζει την ανάπτυξη διαμορφώνει ελαστικό πλαίσιο που επιτρέπει την κάθε είδους καταπάτηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-h-sugkubernhsh-arei-ta-metra-prostasias-ths-dhmosias-periou#ixzz3MMPsFZNr

Exit mobile version