Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΣΤΥΛΙΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !

stilios_vouli

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

«Γλώττα λανθάνουσα, τ’  αληθή λέγει» , έλεγε ο σοφός μας λαός από αρχαιοτάτων χρόνων.  Στην 1η  ψηφοφορία της Βουλής για ΠτΔ  ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Ο κυρ Στύλιος, ο θαυμαστής του Κασιδιάρη (ένας από τους χιλιάδες) ξαναχτύπησε. Μίλησε με τη γλώσσα της καρδιάς του. Και τι είπε; Είπε … «ΠΑΡΩΝ» όταν ήλθε η σειρά του να ψηφίσει.  Αυτό του έλεγε η καρδιά του να πει, αυτό είπε. Δεν ήθελε κατά βάθος να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ και του… ξέφυγε αυτό που ένοιωθε.  Οι έλληνες πατριώτες πίστεψαν προς στιγμήν ότι έγινε το θαύμα και θ’ απαλλαγούν από τους προδότες.

Ο …παραμιλών με τα θεία (έτσι νομίζει και δεν του φέρνουμε αντιρρήσεις στην κατάστασή του), άλλαξε χίλια χρώματα. Έψαχνε τα χάπια του. «Μα είναι δυνατόν;» αναρωτιόταν. «Τόσα μπινελίκια του έχωσα την άλλη φορά, τον έδιωξα και από υφυπουργό,  όταν εξαιτίας της Κανέλλη ήθελε να γίνει «Κασιδιάρης» και τον μνημόνευσε πολλάκις στη βουλή, δεν συνετίστηκε; Τι άλλο να κάνω δηλαδή ; Να δώσω παραγγελιά σε κάποιον που να μπορεί να τον …γ@μήσει, αν δεν συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις;».

Τελικά ο Στύλιος λιποψύχησε και τα πήρε όλα πίσω πάλι.  Είπε πώς μπερδεύτηκε. Δείχτηκε χαμηλότερος των περιστάσεων, κατά το κοινώς λεγόμενο «κότα» δια ετέραν φοράν. Και συμπλήρωσε : «ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ». Αμάν ρε Στύλιε, καρδιακό θα τον κάνεις τον Σαμαρά. Θα πάει από έμφραγμα εξαιτίας σου. Και μαζί του και οι Αρτινοί πάνω  που αναθάρρησαν  με το «ΠΑΡΩΝ» που είπες και χαρήκανε πολύ, αλλά τα γύρισες και πάλι. Γιατί βρε Στύλιε μας το χάλασες; Γιατί δεν ακούς τη φωνή του λαού;  Τους ρώτησες τους Αρτινούς κυρ Στύλιε, αν ήθελαν να ψηφίσεις τον Δήμα ή οποιονδήποτε άλλον ;  Αν τους ρωτούσες θα σου απαντούσαν όλοι OXI. Έλα στην Άρτα και ρώτα κι αν βρεθεί ένας έστω να σου πει να ψηφίσεις τον Πρόεδρο, να με … χ@σεις! (χαχα!τι νομίσατε βρε κουτά; … δεν το γύρισα ακόμη).

Έχεις άλλες δυο ευκαιρίες κυρ Στύλιε, να αποδείξεις πόσο πατριώτης είσαι. Ψήφισε με την καρδιά σου για το καλό της Ελλάδας, ψήφισε «ΠΑΡΩΝ»  στις επόμενες ψηφοφορίες και ρίξε τη μνημονιακή συγκυβέρνηση. Για άλλη μια φορά είναι επί… Στύλιου κρεμάμενη. Δείξε επιτέλους ότι είσαι παλικάρι. Ευσεβής σου πόθος ήταν να γίνεις «Κασιδιάρης», να του μοιάσεις. Όμως ο Κασιδιάρης είναι πάνω απ όλα πατριώτης, λεβέντης και αγωνιστής. Είναι αυτό που ζηλεύουν και μισούν όλοι γιατί δεν μπορούν να του μοιάσουν.  Και μέσα από τη φυλακή τους τα χώνει. Δεν λυγίζει γιατί έχει ψυχή και καρδιά λιονταριού. Ο Κασιδιάρης αν και προφυλακισμένος, ψήφισε «ΠΑΡΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» και τον άκουσε όλη η Ελλάδα και χάρηκε. Γι’ αυτό  ο πολύς κόσμος τον αγαπάει τον Κασιδιάρη, γιατί μιλάει στην καρδιά του κάθε πατριώτη με τις πράξεις και τα λόγια του, τον αγαπάει για τη μαγκιά και τα κότσια που έχει ν’ αντιστέκεται και ν’ αντέχει αλύγιστος παρ’  όλες τις διώξεις. Στο χέρι σου είναι κυρ Στύλιε να δείξεις κι εσύ ότι νοιάζεσαι για την Ελλάδα και τους Έλληνες.  Δείξε κι εσύ ότι αγαπάς την πατρίδα σου και το λαό της Άρτας που σε τίμησε με την ψήφο του και σ’ έκανε βουλευτή όχι για τον καταστρέψεις αλλά για να τον σώσεις και καταψήφισέ τον ΠτΔ τους. Δείξε ότι έχεις συνείδηση κι ο λαός αυτός θα δεις ότι θα σε ανταμείψει. Στο χέρι σου είναι για άλλη μια φορά. Κοίτα πώς οδηγήσατε τη χώρα στην καταστροφή. Τώρα εσύ μπορείς να τα αλλάξεις όλα. Δείξε επιτέλους τη λεβεντιά σου. Οι Αρτινοί είναι λεβέντες και όχι δοσίλογοι. Αγαπούν την πατρίδα τους. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να το αποδείξεις αυτό Γεώργιε Στύλιε να ψηφίσεις με την καρδιά σου «ΠΑΡΩΝ» και όχι τον όποιον προτείνουν για ΠτΔ, καθ’  υπόδειξιν ενός παραπαίοντος προδότη που το μόνο που θέλει είναι να παραμείνει στην καρέκλα του καταστρέφοντας την Ελλάδα και τους ‘Ελληνες. Τρέλανέ μας ρε Στύλιε, είναι η ύστατη ευκαιρία σου.

Γιάννης Θ. από  Άρτα

Exit mobile version