Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτσι τρέλαναν τον Σαμαρά οι συνεργάτες του: Καταρρέει η ψοφοδεξιά και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις δείχνουν… άνοδο

Έτσι τρέλαναν τον Σαμαρά οι συνεργάτες του: Καταρρέει η ψοφοδεξιά και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις δείχνουν... άνοδο

Αν ο Σαμαράς δεν είχε κάνει τα αίσχη πιθανόν και να προκαλούσε την λύπηση κάποιου. Αν δεν είχε κλεισμένους στην φυλακή για περίπου ενάμιση χρόνο αθώους ανθρώπους, ίσως η κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί να προκαλούσε το ανθρωπιστικό συναίσθημα των Ελλήνων. Όμως με δεδομένο τα έργα και τις ημέρες του, μόνο θυμηδία και προσμονή της τελικής πτώσης του μπορεί να προκαλεί στους Έλληνες.

Όμως για την κατάσταση του δεν φταίει αποκλειστικά ο ίδιος, όπως δείχνει η δημοσκόπηση της Public Issue, που διαφημίζεται από σύσσωμο το καθεστώς. Οι παραισθήσεις μεγαλείου που τον έχουν καταλάβει, σε συνδυασμό με τα επαπειλούμενα ισόβια δεσμά που τον περιμένουν όταν χάσει την εξουσία, έχουν δημιουργήσει μία ιδιάζουσα ψυχολογική κατάσταση που έχει τα γνωστά αποτελέσματα.

Στις ευρωεκλογές, η ΝΔ με τα χίλια ζόρια έλαβε ποσοστό 22,72% και από τότε έχουν αποκαλυφθεί οπτικοακουστικά ντοκουμέντα της δράσεως της συμμορίας που λυμαίνεται τον τόπο. Οι Έλληνες βρίσκονται σε ολοένα και μεγαλύτερη ανέχεια και πλέον από όλες τις πλευρές σιχαίνονται τη ΝΔ και τον Σαμαρά. Παρόλα αυτά, η Public Issue εκδίδει δημοσκόπηση που δείχνει ότι η ΝΔ έχει κερδίσει 7% από τις ευρωεκλογές και μετά!!

Όχι, δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο, αλλά το αποτέλεσμα της «έρευνας» που διέταξε ο Σταμάτης. Τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτό το ομολογουμένως παράδοξο αποτέλεσμα; Πολύ απλά ο Σταμάτης έχει πει ότι η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να παρουσιάζεται στο 6% και όχι παραπάνω, ενώ ό,τι περισσεύει θα καταμετράται στη ΝΔ ή στο Ποτάμι.

Η Χρυσή Αυγή όντως εμφανίζεται στο 6%, όμως περίσσευαν πολλές ψήφοι και έτσι η ΝΔ διογκώθηκε παραπάνω από ότι θα ήταν λογικό, φτάνοντας στο 29,5%! Κοινώς μετά από όλα αυτά τα αίσχη η ΝΔ κέρδισε 7%! Γελάνε και οι πέτρες!

Αλήθεια, βρε αντεπιστήμονες, πως περιμένετε να αναρρώσει ο άνθρωπος, όταν του παρουσιάζετε τέτοια στοιχεία; Θα τον αποτρελάνετε και μετά πως θα αντέξει το πραγματικό αποτέλεσμα των εκλογών;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etsi-trelanan-ton-samara-oi-sunergates-tou-katarreei-h-psofodejia-kai-oi-ma#ixzz3MQtMnFjQ

Exit mobile version