Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κινητικότητα στην «παράγκα» για να προλάβουν την αντιστροφή του κλίματος μέχρι την τρίτη ψηφοφορία

Κινητικότητα στην «παράγκα» για να προλάβουν την αντιστροφή του κλίματος μέχρι την τρίτη ψηφοφορία

Πολλαπλές συναντήσεις έχουν με υψηλούς παράγοντες της κυβέρνησης οι διορισθέντες ταγοί της «δικαιοσύνης», προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα πριν την τρίτη ψηφοφορία, μπας και μαζέψει 180 «πρόθυμους» η χούντα, για να την στηρίξουν.

Ο «Παναθηναϊκάκιας» Ντογιάκος ύστερα από την σκανδαλώδη προαγωγή του στην θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, ανέλαβε δράση, καλώντας ευθύς αμέσως τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να επιληφθεί του ελέγχου, ώστε το βίντεο να μην προβληθεί από τα ΜΜΕ, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο.

Από την άλλη μεριά ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, θα έχει σήμερα συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, προκειμένου να ζητήσει την τάχιστη διερεύνηση της υποθέσεως, ώστε να μην υπάρχουν «σκιές» την ώρα της τρίτης και πιο κρίσιμης ψηφοφορίας για την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας.

Παραμένει, βέβαια, η απορία για ποιο λόγο ο Ντογιάκος ενώ είχε το επίμαχο υλικό επί δύο εβδομάδες, δεν έπραξε τίποτα. «Μυστήριο» επίσης παραμένει πως ενώ μόνο ο Ντογιάκος γνώριζε λεπτομέρειες για την υπόθεση, κάποιο «αόρατο χέρι» απέτρεψε τον δωροδότη από το να παρουσιαστεί στο τελευταίο ραντεβού με την… σύλληψή του.

Είναι σαφές πως έχουν επιστρατευτεί όλα τα μέσα, προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας από την παρούσα βουλή. Πολλά και ποικίλα σενάρια διακινούνται σχετικώς και άλλα υπονοούνται. Το σίγουρο είναι ότι η επείγουσα επιστράτευση Ντογιάκου – Κουτζαμάνη γίνεται με σκοπό την αντιστροφή του κλίματος υπέρ της χούντας Σαμαρά, ακόμα και αν αυτό απαιτεί απόκρυψη ή χάλκευση στοιχείων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kinhtikothta-sthn-paragka-gia-na-prolaboun-thn-antistrofh-tou-klimatos-mech#ixzz3MSGeLwUp

Exit mobile version