Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Αναρωτιέμαι αν κάποιος άλλος βουλευτής, άλλου συνδυασμού -πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ- θα ήταν έγκλειστος στον Κορυδαλλό, -ακόμη δεν μας είπαν τον λόγο που έχουν φυλακιστεί ο ΑΡΧΗΓΟΣ και οι βουλευτές μας- και θα κατέθετε και επερώτηση μέσα από τα κελιά της τιμής! Οι βουλευτές μας -βέβαια- το συνηθίζουν γιατί απλά κάνουν το χρέος τους, ως γνήσιοι Έλληνες που τιμούν την εμπιστοσύνη μας με την ψήφο μας και την συνεχή στήριξή μας. Ως γονέας αδιόριστης εκπαιδευτικού, με συγκίνησε η επερώτηση του βουλευτή μας Γ. Γερμενή.  Εκτός του ότι με την κάλυψη των αναγκών σε ελλείψεις θα είχαν τα ελληνόπουλα δικαίωμα στη γνώση, πράγμα που σε απομακρυσμένες περιοχές στερούνται, θα είχαν και οι καθηγητές που απλά καμαρώνουν τα πτυχία τους, την ευκαιρία να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους μαθητές και φυσικά να έχουν και έναν μισθό, ώστε να μειωθεί η ανεργία, ειδικά στους νέους πτυχιούχους! Όμως δεν θέλουν μορφωμένους Έλληνες, δεν θέλουν να διορίζονται οι καθηγητές, ώστε να ξεχαστεί η ελληνική γλώσσα, τα αρχαία ελληνικά, η Ιστορία μας, η λογοτεχνία μας, τα λατινικά, και καθετί ελληνικό. Δεν θέλουν τα ελληνόπουλα στα ακριτικά νησιά να έχουν ελληνική παιδεία αλλά διαγωνίζονται ποιος πρώτος θα κάνει τα χατίρια των τούρκων και θα δώσει προνόμια στους Έλληνες μουσουλμάνους πομάκους, που βαπτίζουν τούρκους, οι ανθέλληνες. Φυσικά, αν δεν ανατραπεί η παρούσα καταρρέουσα ηθικά και εθνικά πολιτική κατάσταση, σε λίγα χρόνια, θα είμαστε μειοψηφία οι Έλληνες στον τόπο μας και όσοι είναι τυχεροί θα έχουν βρει εργασία στην ξενιτιά, όπως μετά τον πόλεμο. Κατοχή είχαμε και τότε κατοχή έχουμε και τώρα. Το έχουμε συνειδητοποιήσει; Η περιμένουμε τον Σύριζα να φέρει την αλλαγή και πρόοδο; Αλίμονο μας αν δεν αποτινάξουμε τον ζυγό και δεν εκλέξουμε Εθνική Κυβέρνηση Ελλήνων,.

Α. Γ.-Α.

Γιατί τα κανάλια προέβαλλαν το ηχητικό Χαϊκάλη και όχι το ηχητικό με τις διαταγές Σαμαρά;

Τελικά το καθεστώς είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο. Διαπερνά και συνδέει από τις πρωτοεμφανιζόμενες “ΡΙΖΕΣ”, τους Καρατζαφέρηδες και τους Καμμενοχαϊκάληδες, μέχρι τις “ΡΟΖΕΣ” του Τσιπρανδρέου, τις ΑνταρCIES, τα αναρχομπαζώματα και τους ληστοτρομοκράτες της βορειοπροαστικής ελίτ. Άκουσα σήμερα το πρωί (20/12/2014) στην εκπομπή του Αυτιά τον Χαϊκάλη να λέει: «Δέχομαι καλοπροαίρετα τη μήνυση του κυρίου Πρωθυπουργού για να αναζητήσουμε μαζί την αλήθεια και να έλθουν όλα στο φως» Δηλαδή να σου έρχεται να ξεράσεις καλαπόδια και να μην ξέρεις από πού. Έλληνα μην πέφτεις στην παγίδα. Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας, «όλοι οι γύφτοι μια γενιά» και «όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη». Μόνη καθαρή γνήσια επιλογή, Χρυσή Αυγή! Για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!

Υ.Γ: Α, και μία υπενθύμιση στον κ. Χαϊκάλη. Μήνυση στα ελληνικά σημαίνει καταγγελία αξιόποινης πράξης.

Π. Σ.

Δηλώσεις στελεχών Χρυσής Αυγής από την εορταστική διανομή τροφίμων – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς καμιά ντροπή από κανέναν τους, κουβάλησαν μαντρωμένους, με τους φάρους των περιπολικών στο φουλ, όλους τους εκλεγμένους μας βουλευτές και τον Αρχηγό του κόμματος, κατευθείαν στα υπόγεια της Βουλής, περιμένοντας να μπουν στην Ολομέλεια σαν τους κλέφτες. Ντροπή τους και Αίσχος τους, οι ψηφισμένοι εκπρόσωποι 550.000 Ελλήνων, τόσο καιρό αδίκως και χωρίς στοιχεία να παραμένουν στα μπουντρούμια των Φυλακών και όταν μην μπορώντας να κάνουν διαφορετικά, δέχτηκαν να συμμετέχουν στην ψηφοφορία, τους μεταχειρίστηκαν σαν κοινούς εγκληματίες, μεταφέροντας τους με χειροπέδες και στα κρυφά. Πόσο τους φοβούνται αλήθεια. Και ούτε μία διαμαρτυρία δεν ακούστηκε από κανέναν “δήθεν” δημοκράτη πολιτικό του συνταγματικού τους τόξου. Άλλωστε όλοι ήταν απασχολημένοι να τραβήξουν τα φώτα και τα μαρκούτσια των ΜΜΕ επάνω τους μπας και κερδίσουν λίγο δημοσιότητα. Ανθρωπάκια αδίστακτα, ερπετά σερνάμενα με τι διχαλωτές γλώσσες τους έξω, με το δηλητήριο έτοιμο να μας το πετάξουν, όλοι αυτοί που σκέπτονται και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους μόνον για το καλό αυτού του τόπου. Μέρες τώρα μας εκφοβίζουν από τον “ταραγμένο” Πρωθυπουργό μέχρι τον πιο γελοίο βουλευτάκο τους, με τον Αρμαγεδώνα που έρχεται, με την πλήρη καταστροφή μας, και γενικά με όλες τις πληγές του Φαραώ που θα μας πέσουν, αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος ο καρπαζοεισπράκτορας Δήμας, φοβούμενοι μόνο μην χάσουν τις θεσάρες τους και τις μισθάρες τους, φανερές και μή. Καρφί δεν τους καίγεται αν όλη η χώρα είναι ήδη στην δίνη της καταστροφής, απλά αυτοί να καταφέρουν να επιπλεύσουν για άλλη μια φορά! Το τέλος τους όμως προδιαγράφεται, απλά εμείς οι απλοί πολίτες με μέλλον άγνωστο και αβέβαιο, παραμένουμε στο ίδιο έργο θεατές και μεγάλα θύματα για άλλη μια φορά…..

Άννα

Κανείς Έλληνας μόνος του! Εικόνες από την εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών

Από το 2009 βρίσκομαι στην εκπαίδευση και όλοι μας γύρω βλέπουμε τι γίνεται και μέσα και έξω από τα Σχολεία. Κόβονται σιγά – σιγά τα Θρησκευτικά, στο Λύκειο τα θέματα των θρησκευτικών είναι περισσότερο προς τις άλλες θρησκείες παρά στην Ορθόδοξη πίστη. Σιγά σιγά μας κόβουν τις παρελάσεις και αν μιλήσεις μέσα στο Σχολείο, ότι είναι καθήκον μας να γίνεται σε λένε {ρατσιστή – εθνικιστή}. Εκεί φτάσαμε ακόμα και για το πιο απλό πράγμα. Δεν θέλω να επεκταθώ για το τι αδικίες γίνονται εις βάρος των Ελλήνων μαθητών στην Κομοτηνή με τα προνόμια των Μουσουλμάνων μαθητών, αλλά για την σελίδα των εκπαιδευτικών που απλά σωπαίνει, ενισχύει καθημερινά το Σύριζα, ενισχύει τις απεργίες δασκάλων – καθηγητών και καταδικάζει παρελάσεις. Κοροϊδεύει τον Σαμαρά και σήμερα και τον Τράγκα, αλλά πόσο μέσα στο σύστημα είναι και αυτή. Ουδέν σχόλιο για το ηχητικό απόσπασμα του Σαμαρά. Αφού είναι υπέρ του Σύριζα. Γιατί τότε σωπαίνει και αυτό;

Κ. Π.

απόφοιτος πανεπιστημίου Μακεδονίας, δάσκαλος Μουσικής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-21-dekembriou-2014#ixzz3MWZdxPTA

Exit mobile version