Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Καβάλα, Φλώρινα, Δυτική Αττική, Τρίπολη

Τ.Ο. Ξάνθης: Ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις και ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του Δήμου Τοπείρου. Άλλη μία επιτυχημένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου το απόγευμα από την Τ.Ο. Ξάνθης, με ομιλία από τον συναγωνιστή Γεωργακάκη Ιάκωβο, αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημά μας. O συναγωνιστής έκανε μία ανασκόπηση του εθνικιστικού έτους 2014, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε στην συνέχιση της πολιτικής σκευωρίας με τις προαποφασισμένες προφυλακίσεις, την παράνομη κράτηση, τον κατ’ οίκον περιορισμό και την φίμωση των βουλευτών μας. Αναφέρθηκε επίσης και στον εκλογικό θρίαμβο του Κινήματός μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Μόνο ένα σύστημα σε πανικό, τόνισε, μπορεί να υποπέσει σε τέτοιες νοσηρές ενέργειες. Τελείωσε την ομιλία του ο συναγωνιστής, αναφερόμενος στην άθλια πολιτική παρέμβαση του πρωθυπουργού και την εντολή του ιδίου στον εισαγγελέα για την άδικη και παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής, να ψάλλον τον Εθνικό Ύμνο κα τον Ύμνο του Κινήματος.

Εν συνεχεία οι συναγωνιστές μετέβησαν στα χωριά του Δήμου Τοπείρου, Τοξόται, Όλβιο, Άβατο, Εράσμιο και Μάγγανα, όπου διανεμήθη μεγάλος αριθμός φύλλων της εφημερίδας ”Χρυσή Αυγή”, καθώς κι έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος μας και την αλήθεια για την παράνομη πολιτική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι συντοπίτες μας, δέχθηκαν με έκδηλο ενθουσιασμό τους συναγωνιστές, καθώς έκδηλη ήταν και η αγανάκτησή τους για την εξαθλίωση και την ένδεια που τους υπέβαλε η καταστροφική διακυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων.

Με τις ευχές των πολιτών για γρήγορη δικαίωση του Κινήματός μας, αλλά και με την καθολική στήριξή τους στο νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής, οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι και με υψηλό το φρόνημα και το ηθικό, τον αγώνα και αξιώνουν την δικαίωση του κινήματος μας, καθώς και την ελευθερία του έθνους μας.

Ο γραμματέας της Τοπικής Καβάλας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Βογιατζής, καταγγέλλει την ένοχη σιωπή του καθεστώτος σχετικά με την αποκάλυψη ότι ο Σαμαράς έδωσε την εντολή για την προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η κυβέρνηση καταρρέει, δεν θα μπορέσει να εκλέξει ΠτΔ και σύντομα θα προκηρυχθούν εκλογές με την Χρυσή Αυγή να αναδεικνύεται εθνική αντιπολίτευση.

Ενημερωτική και οργανωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου με στελέχη του Πυρήνα Φλώρινας και υποστηρικτές του Κινήματος μας. Ο υπεύθυνος της Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή,  συναγωνιστής Τούφας Στέλιος μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και το πιθανό σενάριο της προκήρυξης πρόωρων εκλογών. Έντονη συζήτηση έγινε μεταξύ των συναγωνιστών για τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την πολιτική δίωξη που υφίσταται το κίνημα μας και το βίντεο με την εντολή του Σαμαρά στον “ψηλό-παναθηναϊκάκια” δικαστικό να προφυλακίσει με συνοπτικές διαδικασίες του Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Έγινε ενημέρωση και συζήτηση για την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα του Πυρήνα Φλώρινας και έγινε εγγραφή εκλογικών αντιπροσώπων. Στο ενδεχόμενο να έχουμε πρόωρες εκλογές στα τέλη Ιανουαρίου, η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ήδη έχει κάνει προετοιμασίες και ενέργειες έτσι ώστε ο προεκλογικός αγώνας να είναι μαχητικός και να μην χαθεί ούτε μια ψήφος προς την Χρυσή Αυγή.

Βιντεοπροβολή πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής τη ημέρα της ψηφοφορίας για τον ΠτΔ. Ολόκληρη Ελλάδα παρακολούθησε την κατάρρευση της χούντας Σαμαρά και είδε πως οι προδότες έχουν όνομα και μέχρι την τελευταία στιγμή υπερασπίζονται τα ξένα αφεντικά τους και τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.

Με αφορμή την θλιβερή επέτειο της σφαγής των Καλαβρύτων από τον γερμανικό στρατό κατοχής (13/12/1943), την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Τριπόλεως πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα: «Το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn76#ixzz3MWamomP4

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn76#ixzz3MWaYtU1T

Exit mobile version