Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακάθεκτοι οι εργολάβοι της Χούντας: Βομβαρδίζουν με μαϊμού δημοσκοπήσεις!

Ακάθεκτοι οι εργολάβοι της Χούντας: Βομβαρδίζουν με μαϊμού δημοσκοπήσεις!

Την ώρα που η ελληνική κοινή γνώμη παρακολουθεί άφωνη τα εγκλήματα και τις μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά, οι εργολάβοι της ενημέρωσης συνεχίζουν ακάθεκτοι την επιχείρηση αποπροσανατολισμού και διαμόρφωσης μιας πολιτικής αποτύπωσης η οποία δεν έχει την παραμικρή σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα.

Σε αυτά τα πλαίσια, τρεις νέες δημοσκοπήσεις δημοσιεύτηκαν τα τελευταία 24ωρα, οι οποίες αποτυπώνουν τάχα το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των ξενόδουλων μορφωμάτων της Συγγρού και της Κουμουνδούρου. Κοινά χαρακτηριστικά και των τριών πληρωμένων ερευνών, τα στοιχεία πως η πλειοψηφία των Ελλήνων επιθυμεί εκλογή ΠτΔ από την παρούσα Βουλή(!), όπερ προφανώς συνεπάγεται πως οι Έλληνες είναι «ικανοποιημένοι» από το καταστροφικό έργο της Χούντας Σαμαρά και ως εκ τούτου είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, καθώς επίσης το τεράστιο ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου και φυσικά το πετσόκομμα των ποσοστών της Χρυσής Αυγής!

Σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καταγράφονται τα κάτωθι αποτελέσματα:

Σύριζα 31%

ΝΔ 24,5%

Ποτάμι 6,5%

Χρυσή Αυγή 6% (!)

ΠΑΣΟΚ 5%

ΚΚΕ 5%

ΑΝΕΛ 3%

ΔΗΜΑΡ 0,5%

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Interview, η πρόθεση ψήφου έχει ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 27,5%

ΝΔ 25%

ΚΚΕ 5.2%

ΠΑΣΟΚ 5.1 %

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4.5% (!)

ΠΟΤΑΜΙ 4.5%

ΑΝ.ΕΛ 1.8%

ΔΗΜΑΡ 0,9%

Τέλος, η εταιρεία Rass διεξήγαγε έρευνα για λογαριασμό εφημερίδας της ψοφοδεξιάς, δίνοντας τα παρακάτω αποτελέσματα:

Σύριζα 27,1%

ΝΔ 23,7%

Ποτάμι 5,8%

ΚΚΕ 5,3%

ΠΑΣΟΚ 4,6%

Χρυσή Αυγή 4,4% (!)

ΑΝΕΛ 2,8%

Δεν χρειάζεται καμία επιστημονική ανάλυση για να καταδειχθεί η σκοπιμότητα των πληρωμένων δημοσκοπήσεων και φυσικά το επίπεδο της αξιοπιστίας τους. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: αποτύπωση ενός πλαστού κλεισίματος της διαφοράς Σύριζα-ΝΔ, ώστε να ενταθεί η πόλωση όπως βολεύει το κρατούν πολιτικό-οικονομικό σύστημα. Εργολάβοι της ενημέρωσης και δημοσκόποι, παραπληροφορούν συνειδητά επιχειρώντας να διαμορφώσουν κλίμα ενόψει των εκλογών και της αναπόφευκτης συντριβής των αφεντικών τους.

Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να γυρίσει την πλάτη στους απατεώνες που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά που περνά η Πατρίδα μας. Κρατήστε φυλαγμένα τα κίβδηλα ποσοστά, για να τα τρίψουμε στη μούρη των απατεώνων τη βραδιά των εκλογών. Διότι τότε, δεν θα μιλούν οι φαύλοι που λυμαίνονται την πολιτική ζωή του τόπου, αλλά ο Ελληνικός Λαός!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akathektoi-oi-ergolaboi-ths-chountas-bombardizoun-me-maimou-dhmoskophseis#ixzz3MY2XIfF8

Exit mobile version