Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τροπολογία – δώρο στις εταιρείες των «μαϊμού» δημοσκοπήσεων: Προπαγάνδα μέχρι την τελευταία ημέρα με «εντολή Σαμαρά»

Τροπολογία – δώρο στις εταιρείες των «μαϊμού» δημοσκοπήσεων: Προπαγάνδα μέχρι την τελευταία ημέρα με «εντολή Σαμαρά»

Οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων έχουν αποδείξει πολλάκις την ηθελημένη «αδυναμία» τους να αισθανθούν τις τάσεις της ελληνικής κοινωνίας. Αντ’ αυτού περιορίζονται σταθερά στην διεξαγωγή επαίσχυντης κυβερνητικής προπαγάνδας, επιχειρώντας την χειραγώγηση της κοινής γνώμης με διάφορες μεθόδους. Η εμπειρία των ευρωεκλογών μας έδειξε ότι σταθερά «πετσόκοβαν» τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, «φουσκώνοντας» παράλληλα τα ποσοστά της ΝΔ και του μορφώματος του Μπόμπολα.

Όλα αυτά, βεβαίως, γίνονται με ένα συγκεκριμένο αίτιο – αιτιατό που δεν είναι άλλο από το χρήμα. Οι εταιρείες των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων, παράγουν ψεύτικα – χαλκευμένα στοιχεία, προσπαθώντας να συντηρήσουν το σύστημα που τις θρέφει. Αντιστοίχως το σύστημα τις θρέφει με αντάλλαγμα τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, που παράγονται προς συντήρησή του.

Τελευταία αμφίδρομη «χάρη» σε αυτή την ανίερη σχέση ήταν η τροπολογία του υπουργείου εσωτερικών που κατατέθηκε «νύκτωρ», σε άσχετο νομοσχέδιο. Σύμφωνα με αυτή την τροπολογία οι εταιρείες θα μπορούν να δημοσιεύουν χαλκεία – «δημοσκοπήσεις», μέχρι και μία μέρα πριν τις εκλογές, επιτυγχάνοντας έτσι την μέγιστη δυνατή προπαγάνδα.   

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως θα έχουμε υλικό να γελάμε μέχρι την τελευταία στιγμή, καταγράφοντας τις μετρήσεις, έτσι ώστε να ξεφτιλίσουμε δεόντως τις δημοσκοπήσεις, όταν θα υπάρχουν τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών, που θα τοποθετούν την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με διψήφια ποσοστά, και δεκάδες Χρυσαυγίτες βουλευτές θα αποτελούν τον πονοκέφαλο ενός παγκόσμιου κατεστημένου και πρότυπο για την Εθνικιστική Αφύπνιση ολόκληρης της Ευρώπης. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tropologia-dwro-stis-etaireies-twn-maimou-dhmoskophsewn-propaganda-mechri-t#ixzz3MYXwZCkq

Exit mobile version