Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιακουμάτος εναντίον Σαμαρά: Διαφωνώ με το διάγγελμα Σαμαρά, θέλω εκλογές! BINTEO

Γιακουμάτος εναντίον Σαμαρά: Διαφωνώ με το διάγγελμα Σαμαρά, θέλω εκλογές! BINTEO

Έχουν βαλθεί να μας πείσουν «νταβατζήδες» και «πρόθυμοι» ότι πείστηκαν από το δακρύβρεχτο διάγγελμα Σαμαρά, στο οποίο το «κασέ» του «κουμπαρά» ανέβηκε σε επίπεδο υπουργείου.

Στην πραγματικότητα, όμως, το διάγγελμα έπεσε στο κενό και το μόνο που κατάφερε ήταν να αποδείξει ότι ο Σαμαράς είναι διατεθειμένος ακόμα και υπουργεία να δώσει, προκειμένου να παραμείνει πρωθυπουργός.

Ακόμα και ο Γιακουμάτος απέρριψε το διάγγελμα του πολιτικού του «αρχηγού» (η λέξη σε εισαγωγικά αφού ο Σαμαράς δεν μπορεί να διοικήσει ούτε περίπτερο…), δηλώνοντας ευθέως τις αντιρρήσεις του.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο μπομπολοκάναλο είπε ότι διαφωνεί με το διάγγελμα  και επιθυμεί άμεσα εκλογές. Συγκεκριμένα είπε: “Εγώ διαφωνώ με το κόμμα μου. Εγώ θέλω εκλογές, να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτή την ιστορία, να τελειώσει αυτή η ιστορία του παραμυθιού”.

Τώρα θα πει ο καθείς «ποιο είναι το παραμύθι;». Το ερώτημα αυτό το άφησε να εννοείται ο Γιακουμάτος, όμως πιθανόν ομολογουμένως είναι σαν παραμύθι η διακυβέρνηση Σαμαρά, όπου η Ελλάδα είναι η «Κοκκινοσκουφίτσα» και η «παράγκα» ο «Κακός Λύκος».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giakoumatos-enantion-samara-diafwnw-me-to-diaggelma-samara-thelw-ekloges-bi#ixzz3MdPKnMEj

Exit mobile version