Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πείστηκαν από το (ελεήστε τον αόμματο…) διάγγελμα Σαμαρά οι… πεπεισμένοι, αλλά δε φτάνουν ούτε τους 170

Πείστηκαν από το (ελεήστε τον αόμματο…) διάγγελμα Σαμαρά οι… πεπεισμένοι, αλλά δε φτάνουν ούτε τους 170

Γράφει ο Αντίοχος

Τις παραμονές της δεύτερης ψηφοφορίας για πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους και μετά το… σπαρακτικό διάγγελμα του φον Αντωνάκη (το οποίο αν ήταν ταινία θα είχε τίτλο: «Ελεήστε τον αόμματο»…), άρχισαν σιγά-σιγά να… πείθονται τα «μαξιλαράκια»- στα οποία είχε αναφερθεί ο Αντωνάκης σε περσινή επίσκεψή του στην Αμερική. Και καμαρώνουν τώρα τα παπαγαλάκια του Σαμαρά, ότι «10 βουλευτές το σκέπτονται να ψηφίσουν πρόεδρο, μετά το διάγγελμα Σαμαρά».

Πρώτος-πρώτος που δήλωσε ότι… πείστηκε από τον Αντωνάκη ήταν ο βουλευτάκιας Β. Οικονόμου (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ΡΗΜΑΔ και νυν «ανεξάρτητο» μνημονιακό μαξιλαράκι, που όμως παριστάνει τον… αντιμνημονιακό.

Δεύτερος είναι ο Κουράκος (αν δε σας λέει τίποτα το όνομα, πρόκειται για κάποιον φαντομά που είχε εκλεγεί με το κόμμα Καμμένου και εδώ και καιρό παριστάνει τον «ανεξάρτητο») και τρίτος ο γνωστός (και μη εξαιρετέος) Μελάς (που κανείς δεν κατάλαβε γιατί ψήφισε «παρών» στην πρώτη ψηφοφορία)…

Τέταρτος… πελάτης ο Καπερνάρος, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από το διάγγελμα, αλλά θέλει… ευρύτερη συναίνεση (ή «σύνεση», όπως λέει κι ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος) και δεν ξεκαθαρίζει τη στάση του (είχαμε μια σκασίλα…)

Για να τελειώνουμε, οι υπόλοιποι που θα ψηφίσουν υπέρ είναι οι Κώστας Γιοβανόπουλος,

Γιώργος Κασαπίδης, Τσαμπίκα Ιατρίδη και πιθανόν οι δύο της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρρας.

Όμως, πρόκειται για… σεσημασμένους και εκ των προτέρων «πεπεισμένους», που έτσι κι αλλιώς, κάποια στιγμή θα… εκδηλώνονταν. Αλλά, δε φτάνουν, Αντωνάκη μας, τους 180 που ονειρεύεσαι! Γι’ αυτό, πάψε να ελπίζεις και συνέχισε να μαζεύεις τα… μπογαλάκια σου. Εφτά και σήμερα σου μείνανε!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/peisthkan-apo-to-elehste-ton-aommato-diaggelma-samara-oi-pepeismenoi-alla-d#ixzz3MdbQJIj9

Exit mobile version