Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Μεσολόγγι, Τρίπολη, Αθήνα, Καλαμάτα, Αχαρνές

 

Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ι.Π. Μεσολογγίου επισκέφτηκαν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης το πρωί της Κυριακής 21/12. Στις ομιλίες τους οι Συναγωνιστές αναφέρθηκαν στις αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη από το βήμα της Βουλής σχετικά με τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη και σε πλήθος άλλων στοιχείων που τεκμηριώνουν απόλυτα ότι η δίωξη του Κινήματος είναι πολιτική.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους, δίνοντας έμφαση στο θέμα των εκλογικών αντιπροσώπων και τη στελέχωση των εκλογικών τμημάτων.

Το Σάββατο 20-12-2014 μέλη της Τ.Ο. Τριπόλεως πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην πόλη της Τρίπολης, διανέμοντας εφημερίδες και πολιτικό υλικό του Κινήματος ενημερώνοντας τους κατοίκους της πόλης για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Η ενθουσιώδης υποδοχή από τον κόσμο, αποδεικνύει το γεγονός πως παρά τις άδικες διώξεις και τον βρόμικο πόλεμο που δέχεται το Εθνικιστικό Κίνημα ο  Ελληνικός Λαός στηρίζει τον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου, αναγνωρίζοντας πως η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κίνημα που αγωνίζεται για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Ανεξάρτητη ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους και στους εγχώριους υπηρέτες τους.

Ρεπορτάζ από την διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών

Τ.Ο. Καλαμάτας: Γεμάτα τα γραφεία μας από υποστηρικτές και μέλη σε μία ακόμα επιτυχημένη ομιλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/12 με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Την ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης ο οποίος ξεκινώντας παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το νέο ημερολόγιο της Χρυσής Αυγής για το έτος 2015. Στην συνέχεια ανάγνωσε τα τελευταία άρθρα, του ακόμα παράνομα αιχμάλωτου από την χούντα του μνημονίου, αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου τονίζοντας ότι σε κάθε άρθρο του ο Αρχηγός μας καθώς και οι υπόλοιποι συναγωνιστές/βουλευτές που είναι παράνομα και αντισυνταγματικά αιχμάλωτοι της ξενόδουλης χούντας των Σαμαροβενιζέλων, συνεχίζουν να δίνουν μέσα από τα κάγκελα της τιμής την ζωογόνα πνοή που χρειαζόμαστε όλοι για να συνεχίζουμε τον ιερό αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ξεκινώντας αναφέρθηκε στην εορταστική διανομή τροφίμων που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή επισημαίνοντας το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις τις προφυλακίσεις και τις καταργήσεις των επιχορηγήσεων βρίσκει την δύναμη να κάνει αυτό που κάνει πάντα, να βρίσκεται στο πλάι του Ελληνικού λαού με πράξεις και όχι με λόγια. Στην συνέχεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο περίφημο βίντεο Χαϊκάλη που αποδεικνύει και αυτό με την σειρά του την σαπίλα άλλα και τους σάπιους που σα βδέλλες από τα έδρανα της βουλής συνεχίζουν να ζουν ρουφώντας το αίμα του Ελληνικού λαού επισημαίνοντας το γεγονός ότι το βίντεο Χαϊκάλη έπαιξε παντού σε όλα τα δελτία ειδήσεων και προβλήθηκε ως μαϊντανός ακόμα και σε μεσημεριανές/πρωινές εκπομπές αντίθετα από την ομερτά σιωπής που επιβλήθηκε για την ηχογραφημένη ομιλία του «πρωθυπουργού» να δίνει εντολή σε ανώτατο δικαστικό, να πει του παναθηναϊκάκια να γ@μήσει τους επόμενους 3.

Ο συναγωνιστής σημείωσε ότι οι αποκαλύψεις του βίντεο Χαϊκάλη βλάπτουν ένα πάρα πολύ μικρό μέρος του σάπιου συστήματος (ίσως και επειδή το μικρό μέρος αυτό να τους είναι και άχρηστο πλέον), ενώ οι αποκαλύψεις του βίντεο με το Σαμαρά γκρεμίζουν όλο το σάπιο σύστημα και ως μέρος του σάπιου συστήματος οι megaλοδημοσιογράφοι/μπομπολοφυλλάδες έκαναν την σωστή επιλογή για να σώσουν προσωρινά τα τομάρια τους.  Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος τόνισε ότι όποτε και αν γίνουν οι εκλογές η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη και απαντώντας σε ερώτηση παρευρισκομένου για το αν θα γίνουν εκλογές σύντομα ο συναγωνιστής  απάντησε ότι δεν είμαστε μετεωρολόγοι να προβλέπουμε τον καιρό, είμαστε όμως έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η ιδεολογία μας η πίστη μας στον Αρχηγό μας και στην πατρίδα μας είναι τα εφόδια του αγώνα μας, είναι όλα αυτά που κανένας άλλος πολιτικός φορέας δεν έχει και για αυτό τρέμουν κάθε λεπτό που περνάει τι καιρό θα κάνει αύριο διότι χωρίς ιδεολογία και πίστη είναι ευάλωτοι ακόμα και στη ψιλή βροχή.

Ομιλία τιμής στη μνήμη των Σουλιωτισσών που τον Δεκέμβρη του 1803, κυνηγημένες από τον Αλή Πασά προτίμησαν να πέσουν στον γκρεμό και να βρουν τραγικό θάνατο μαζί με τα παιδιά τους, πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Αχαρνών – Φυλής – Καματερού με ομιλήτρια την συναγωνίστρια Δήμητρα Γκιούσμα.

Η συναγωνίστρια ξεκινώντας την ομιλία της τόνισε ότι αν μάθαμε κάτι από τους γονείς και τους παππούδες μας όλοι εμείς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, είναι να τιμούμε κάθε μικρό και μεγάλο ήρωα που έπεσε υπέρ πατρίδος.. κάθε στιγμή αίματος της Ιστορίας μας, είναι για μας ηθικό χρέος μνήμης, Κανένας από τους αγώνες εκείνων για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι και να έχουμε το πιο όμορφο κομμάτι γης δικό μας, δεν θα λησμονηθεί όσο περνά από το δικό μας χέρι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn78#ixzz3MhYr3of2

Exit mobile version