Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάνε για το ξεφτίλισμα του αιώνα οι συστημικοί δημοσκόποι – Θα δημοσιεύουν τις μαϊμούδες τους μέχρι την τελευταία στιγμή

Μέσα στον  καταιγισμό των ειδήσεων τις τελευταίες ημέρες γύρω από την διαδικασία ψηφοφορίας Προέδρου της Δημοκρατίας και την υπόθεση εξαγοράς Χαϊκάλη πέρασε στα ψιλά η έγκριση από την Βουλή της τροπολογίας, σύμφωνα με την οποία αίρεται η δεκαπενθήμερη απαγόρευση δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων κατά τις βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα με την ρύθμιση αυτή, η δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων απαγορεύεται μόνο μια μέρα πριν τις εκλογές. Η  διαδικασία των δημοσκοπήσεων έχει μια διπλή ιδιότητα, ανάλογα με την οπτική γωνία με την οποία την αντιλαμβάνεται κάποιος. Έχοντας υπόψιν ότι οι  δημοσκοπήσεις, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, με τον τρόπο που διεξάγονται δεν αποσκοπούν στην πραγματική καταγραφή της επίκαιρης καταγραφής των εκλογικών ποσοστών αλλά στην εξυπηρέτηση φτηνών μεγαλοσυστημικών και μικροκομματικών συμφερόντων (αναλόγως του ποιος παραγγέλνει τις δημοσκοπήσεις) αυτή η απελευθέρωση της διενέργειας δημοσκοπήσεων θα απολέσει ένα ακόμα χαστούκι στις συγκεκριμένες εταιρίες, οι οποίες διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, ως προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κρατούν κανένα πρόσχημα και προχωρούν στην πλήρη παραχάραξη της πραγματικής  εκλογικής της δύναμης.

Εκτέθηκαν στις ευρωεκλογές, το ίδιο ακριβώς θα πάθουν και τώρα. Έχοντας μάλιστα κρατημένες όλες εκείνες τις στημένες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι και 6ο (!) κόμμα, θα έχει πολύ ενδιαφέρον η αναντιστοιχία τους με τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα  του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο οι πραγματικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μέχρι και με υπερδιπλάσια ποσοστά απ΄ αυτά των γνωστών εταιριών “δημοσκοπήσεων”.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pane-gia-to-jeftilisma-tou-aiwna-oi-susthmikoi-dhmoskopoi-tha-dhmosieuoun-t#ixzz3MjPj1jnO

Exit mobile version