Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαφαζανίστας: το… επαναστατικό άλλοθι του καθεστωτικού ΣΥΡΙΖΑ

Λαφαζανίστας: το… επαναστατικό άλλοθι του καθεστωτικού ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ ο Τσίπρας κι όλα τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κουραστεί να δηλώνουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, ότι δεν πρόκειται να προβούν σε μονομερείς ενέργειες και ότι θα ρίξουν το βάρος στην… επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου (μας τα’ παν κι άλλοι, ο Σαμαράς στα Ζάππεια το 2012…), ήτοι θα βασιστούν στην… καλή θέληση των διεθνών τοκογλύφων, οι… Λαφαζανίστας (κατά το «Σαντινίστας», «Ζαπατίστας» κ.τ.λ.) επιμένουν να κοροϊδεύουν την κοινωνία, πουλώντας… επαναστατικά φούμαρα!

Έτσι, μιλώντας σε εκδήλωση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου με θέμα «Το πρόγραμμα της κυβέρνησης της αριστεράς», ο επικεφαλής των… επαναστατών του ΣΥΡΙΖΑ Λαφαζάνης, υποσχέθηκε τους εξής… λαγούς με πετραχήλια: διαγραφή μέρους του χρέους, εθνικοποίηση τραπεζών, ριζοσπαστική φορολογική μεταρρύθμιση,  δημιουργία ενός γενναίου προγράμματος δημοσίων επενδύσεων και αποκατάσταση του βασικού μισθού στα 750 ευρώ και την επαναφορά του 13ου μισθού.

Αλήθεια, που τα πουλάνε αυτά τα παραμύθια οι αριστεροκαθεστωτικοί; Νομίζουν πως απευθύνονται σε κάφρους; Έλεος!

(ΥΓ): Υπενθυμίζουμε αυτά που αναφέρει σχετικά με αυτούς τους παραμυθάδες ο αριστερότατος δημοσκόπος Νικολακόπουλος σε προχθεσινή του συνέντευξη στην γαλλική Liberation: «Αυτή η εντύπωση της ρήξης δίνεται από την αριστερή του πτέρυγα, η οποία είναι μειοψηφία και κάνει πολύ θόρυβο υποσχόμενη την επανάσταση: δηλαδή, παύση πληρωμών, έξοδο από το ευρώ ή την Ευρώπη, πόλεμο εναντίον του καπιταλισμού. Αλλά μην ξεγελιέστε. Το πρόγραμμα μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που εξαγγέλθηκε στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν έχει κανένα σχέδιο ρήξης. Είναι μια πλατφόρμα που δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό σχέδιο για μια σοσιαλιστική Ελλάδα».

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lafazanistas-to-epanastatiko-allothi-tou-kathestwtikou-suriza#ixzz3MjU3TWtX

Exit mobile version