Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σιγή ιχθύος από τα ΜΜΕ για τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής, λαλίστατα για την ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας

Σιγή ιχθύος από τα ΜΜΕ για τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής, λαλίστατα για την ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας

Οι τελευταίες συνταρακτικές αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με την πολιτική δίωξη του Κόμματος από τη συμμορία του Σαμαρά προκάλεσαν πανικό και αμηχανία στον πολιτικό κόσμο, που για πολλοστή φορά εσιώπησε μπροστά στα σκάνδαλα στα οποία είναι βουτηγμένος. Τα αδιάσειστα στοιχεία τα οποία παρουσιάζουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό να απαιτεί με χυδαία φρασεολογία την δικαστική εξόντωση τριών αθώων βουλευτών θάφτηκαν επιμελώς από όλα τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης, κατόπιν εντολής Σαμαρά και πιέσεων από το Μαξίμου.

Αντιστοίχως, κάθε αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής που ενισχύει περαιτέρω το αυταπόδεικτο της πολιτικής μας δίωξης αναφέρεται από τα ΜΜΕ όχι για να γίνει μια συζήτηση επί της ουσίας και του περιεχομένου των αποκαλύψεων, αλλά για να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή ότι στήνει επικοινωνιακά σόου προσβάλλοντας το… κύρος της δημοκρατίας και των θεσμών!

Εις ότι αφορά όμως την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας τα ΜΜΕ συνεχίζουν να αναφέρουν τη Χρυσή Αυγή με αναφορές που είναι ύποπτες και πέρα για πέρα αναληθείς. Δεν είναι λίγοι οι “ενημερωμένοι” δημοσιογράφοι που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφιστεί ο Σταύρος Δήμας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, όπως επίσης πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν είναι απίθανο να δούμε στην τρίτη και τελική ψηφοφορία εκπλήξεις από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, υπονοώντας ότι κάποιος από τους βουλευτές θα στηρίξουν τον ένοχο Σαμαρά που κατέλυσε το Σύνταγμα κι έκλεισε στη φυλακή αθώους ανθρώπους.

Επειδή ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας με τα ΜΜΕ, πάντα μέσα στα πλαίσια της πολυφωνίας τους, είναι το διαδίκτυο κι επειδή μόνο μέσα από αυτό μπορούμε να προωθήσουμε τις θέσεις μας απαντούμε σε όλους τους μισθοφόρους του Μαξίμου ότι η Χρυσή Αυγή σέβεται τον εαυτό της και παραμένει πάντοτε πιστή στις αξίες που πρεσβεύει. Ουδέποτε, εξάλλου, βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναίρεσε το λόγο του ή τη ψήφο του και ουδέποτε κάποιος εξ ημών αναθεώρησε τη στάση του.

Για το λόγο αυτό ξεκαθαρίζουμε ότι στην τρίτη ψηφοφορία θα καταψηφίσουμε την πρόταση της μνημονιακής συγκυβέρνησης, όσες απειλές κι εκβιασμούς κι αν μεταχειριστεί ο Σαμαράς.

Απαντούμε σε όλα τα τρωκτικά της παραπληροφόρησης ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να στηρίξει άμεσα ή έμμεσα τον άνθρωπο που ευθύνεται για την καταστροφή της χώρας, που εξαθλίωσε το λαό μας, που οδήγησε στην αυτοκτονία δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας, που έκλεισε στη φυλακή ένα ολόκληρο νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα και που ως ηθικός αυτουργός όπλισε τα χέρια του αριστερού παρακράτους με αποτέλεσμα τη δολοφονίας των δύο Συναγωνιστών μας, του Γιώργου και του Μάνου.

Το λέμε σε όλους τους τόνους, από τη Χρυσή Αυγή το μόνο που θα δει ο Σαμαράς είναι ένας συνεχιζόμενος ανένδοτος αγώνας ενάντια στην τυραννία του με σκοπό την ολοκληρωτική αποκαθήλωση του από την εξουσία, στην οποία συντηρείται με το αίμα του ελληνικού λαού και με την κατάλυση κάθε έννοια νομιμότητας. Δεσμευόμαστε να πράξουμε το πατριωτικό μας καθήκον, το μοναδικό πατριωτικό καθήκον που είναι το γκρέμισμα της δικτατορίας των διεφθαρμένων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sigh-ichthuos-apo-ta-mme-gia-tis-apokalupseis-ths-chrushs-aughs-lalistata-g#ixzz3MjUe0Rxu

Exit mobile version