Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μέχρι την τελική πτώση της Χούντας Σαμαρά

Με αφορμή το άρθρο σας για την εκτέλεση της ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη το Δεκέμβρη του 1944, θα ήθελα να προσθέσω ότι έχοντας διαβάσει αρκετά για το θέμα αυτό, οι εκτελέσεις από τους κομμουνιστές πράγματι γίνονταν μαζικά και νύχτα, χωρίς φυσικά να προηγηθεί δίκη ούτε για τα μάτια του κόσμου. Σκοτεινός ήταν ο ρόλος του αποκαλούμενου “Καπετάν Ορέστη”, που πηγές αναφέρουν ότι ήταν ασταθής ψυχολογικά και αιμοβόρος και βρήκε ευκαιρία να εκτονώσει τα φονικά ένστικτά του εκείνη την ταραγμένη περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την Παπαδάκη εκτελέστηκε και η 20χρονη Νιόβη Χαριτάκη, νιόπαντρη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, επειδή ο πατέρας της ήταν διευθυντής της Ούλεν. Αυτά ήταν τα εγκλήματα των κομμουνιστών τότε, να εκτελούν νεαρές εγκύους επειδή ανήκαν σε συγκεκριμένες οικογένειες. Αυτό τα λέει όλα, νομίζω.

Αφροδίτη

Αγέρωχοι οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές στην Βουλή – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Σήμερα είδαμε για μία ακόμη φορά το έργο που παίζεται τους τελευταίους μήνες για την αρμονική συνύπαρξη της Ελληνικής Κουμουνιστικής Αναρχοαριστεράς με την Ελλαδική Εκκλησιά. Μία ακόμη συνάντηση του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου με τον άθεο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα. Η συνάντηση έγινε παραμονές Χριστουγέννων (ανάθεμα και αν πιστεύει έστω και μισός από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) στην ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ που στεγάζει και παιδιά παράνομων μεταναστών υπό την σκέπη της Ελληνικής Εκκλησίας και με την αρωγή χρημάτων από αφανείς χρηματοδότες, μήπως κάποιους που χρηματοδοτούν αριστερά και αντιρατσιστικά κινήματα. Ή επόμενη μέρα δείχνει τον Τσίπρα να πορεύεται με τις ευλογίες του Ιερώνυμου και ο βοηθητικός ρόλος που θα παίξει η Εκκλησία της Ελλάδας σε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Κανένα ενδιαφέρον από τον ευαίσθητο Αρχιεπίσκοπο για την παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στην Ελλάδα και τον ανθρωπιστή ψευτοαριστερό ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι θα περάσουν πάλι στην φυλακή τα Χριστούγεννα ο Αρχηγός και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν λέει τίποτα για αυτούς τους δύο ψευτοπροοδευτικούς συνοδοιπόρους. Τον πραγματικά ανθρωπιστικό ρόλο τον είδαμε το προηγούμενο Σάββατο με την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής σε Έλληνες, με κομμένη την κρατική χρηματοδότηση κ´ με όλο το πολιτικό σύστημα να είναι εναντίον τους. Οι Χρυσαυγίτες κάνουν πραγματικά κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο και όχι οι υπόλοιποι πολιτικοί και θρησκευτικοί υπηρέτες του Ελληνικού συστήματος εξουσίας.

Γ.Π.

Νέο βατερλώ Σαμαρά: 131 ΟΧΙ στην Χούντα – Ολοταχώς για εκλογές!

Ο Αρχηγός μας, είχε πει προφητικά: ”Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά”. Φυσικά αυτές τις μέρες δικαιώνεται ο έντιμος πολιτικός αγώνας του και όλης της Κ.Ο. Δεν μας λέει τώρα ο “πολύς” και βλάσφημος Σαμαράς, μετά τις αποδείξεις εκ Βρυξελλών, ποια θα ήθελε να είναι η αντιμετώπισή του; Σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα, ”οφθαλμός αντί οφθαλμού” ή κάπως πιο πολιτισμένα; Τι να πούμε εμείς τώρα στους ψηφοφόρους, οπαδούς, στελέχη, διωκόμενους, φυλακισμένους, τις οικογένειες αυτών, τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος, που εκδιώχθηκαν, συκοφαντήθηκαν, φυλακίστηκαν, δέχθηκαν δολοφονικές επιθέσεις και απειλές;  Ποιο είναι μόρφωμα, “Δημοκράτες” και ανθρωπιστές που έχετε εξασφαλίσει και εσάς και τα εγγόνια σας οικονομικά και τολμάτε να υβρίζετε χυδαία το 10% του ελληνικού λαού; Μόρφωμα είναι η Χρυσή Αυγή ή όλοι εσείς που πουλάτε την ψυχή σας στον Σατανά για μερικά εκατομμύρια ευρώ; Πολύ σας πονάει που ο ελληνικός λαός-επιτέλους-μετά την μεταπολίτευση, βρήκε τη φωνή της αλήθειας στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τρέμετε μήπως αλλάξει περιέργως η πολιτική κατάσταση και χάσετε την βολή σας “τα κεκτημένα σας” κλεμμένα όμως από όλους εμάς που ουδέποτε προσκύνησαν τις κλαδικές και τοπικές σας, τις ομαδούλες του νεοπασοκ-σύριζα που ως σκοτεινοί άνθρωποι συνεδριάζουν μεταξύ τους, στα σκοτεινά και στα κρυφά, προφανώς ετοιμάζοντας την κάθοδό τους. “Τρέμετε τους Έλληνες Εθνικιστές γιατί δεν είναι λαγοί που το βάζουν στα πόδια στα δύσκολα. Ξέρουν και πολεμούν μέχρις εσχάτων με ένδικα μέσα, με πολιτικά μέσα με την συμπαράσταση του ελληνικού λαού. Ένα μήνυμα ας πάρουν οι του ”αντισυνταγματικού τόξου”: η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και οι Χρυσαυγίτες έτοιμοι για την μεγάλη επάνοδο. θα συναντηθούμε στις επάλξεις αλλά από διαφορετικό μετερίζι.

Α. Γ.-Α.

Τιμοσένκο – Σαμαράς: Βίοι παράλληλοι που οδηγούν στην φυλακή!

Πολλά χαιρετίσματα στον Αλέξη Τσίπρα που θέλει να μας φορτώσει κι άλλους μετανάστες, με τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους…Οι μετανάστες μας τρώνε το ψωμί, οι ρομά είναι η κυριότερη πηγή ρύπανσης του περιβάλλοντος και όμως ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να τους υποστηρίζει και να τους καλύπτει. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ο λαός λέει μια παροιμία. Όταν διψάει η αυλή σου δεν δίνεις νερό στη διπλανή. Πρώτα η αυλή μας, πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι συμπατριώτες μας και μετά, πολύ μετά ο φτωχός μετανάστης κλπ…Και για να το πάω λίγο μακρύτερα είδε κανένας οι λεγόμενοι Γιατροί του Κόσμου ή η περίφημη UNICEF που στέλνει φυλλάδια κάθε χρόνο και ζητάει οικονομική ενίσχυση, να κάνει κάτι για τους Έλληνες που βρίσκονται στην κρίση; Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κατερίνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-24-dekembriou-2014#ixzz3MnQbYsll

Exit mobile version