Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το τάξιμο υπουργείων δεν πιάνεται για δωροδοκία…

Το τάξιμο υπουργείων δεν πιάνεται για δωροδοκία…

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο www.sport-fm.gr την… προσπάθεια των Ελλήνων πολιτικών να παραμείνουν στις καρέκλες της εξουσίας.

Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά τα πράγματα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις σε βάρος του κυρίου πρωθυπουργού. 
Χωρίς περιστροφές και μισόλογα ο κ. Σαμαράς είπε δημόσια στους βουλευτές πως αν ψηφίσουν τον κ. Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε δεν αποκλείεται να βρεθούν με χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση. Αυτό βέβαια δεν είναι εκμαυλισμός συνειδήσεως είναι καθαρή πολιτική συναλλαγή. Να μου δίνεις μία ψήφο, να σου δίνω άμα λάχει, ένα χαρτοφυλάκιο. Καθαρές δουλειές…

Αλλά και πώς να τον πιστέψεις τον πρωθυπουργό. Αυτός δεν ήταν που έλεγε πως οι εκλογές θα γίνουν το 2016 γιατί οι πρόωρες εκλογές θα τινάξουν στον αέρα την εθνική οικονομία.

Τώρα κλείνει το μάτι στους βουλευτές και τους υπόσχεται εκλογές μέσα στο 2015. Για να παρατείνει την παραμονή του στην πρωθυπουργική καρέκλα λίγους μήνες ακόμα «τινάζει στον αέρα» ο ίδιος την εθνική οικονομία. 

Τουλάχιστον για την προσωπική τιμή και αξιοπρέπειά του, δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του ο κ. πρωθυπουργός. Έτσι ανακοίνωσε ότι θα κάνει μήνυση στον κ. Χαϊκάλη επειδή στις συνομιλίες με τον «μεσάζοντα» κ. Αποστολόπουλο ακούστηκε το όνομά του. Περίεργη αίσθηση περί προσωπικής τιμής έχει ο κ. Σαμαράς. Ο βουλευτής Κασιδιάρης του κατήγγειλε μέσα στη Βουλή ότι δίνει εντολές στον εισαγγελέα κ. Ισίδωρο Ντογιάκο για το πώς θα χειριστεί τους κατηγορουμένους της Χρυσής Αυγής και δεν συγκινείται. Κυκλοφορεί μάλιστα και ηχητικό με σχετική συνομιλία που ο Κασιδιάρης την αποδίδει στον πρωθυπουργό ο οποίος όμως παραμένει ασυγκίνητος. 

Όπως ασυγκίνητος παρέμεινε ο εισαγγελέας κ. Ντογιάκος και ο υφιστάμενός του όταν ο κ. Χαϊκάλης έκανε την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας. Δώδεκα μέρες την άφησαν στα συρτάρια και «κινητοποιήθηκαν» όταν η καταγγελία έγινε και δημόσια. Γιατί δεν κινητοποιήθηκαν αμέσως στην εισαγγελία ανοίγοντας τα κινητά τηλέφωνα όλων των εμπλεκόμενων στην καταγγελία για να αποδειχτεί ή όχι του λόγου το αληθές.

Και αφού δεν έκαναν το αυτονόητο δικαιούμαι ή όχι να πιστεύω πως μόλις ο κ. Χαϊκάλης είπε στις αρχές το όνομα του μεσάζοντα τότε αυτός ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο κρίσιμο ραντεβού;

Για πόσο «αμερικανάκια» μας περνούν όλους προκειμένου να παραμένουν με κάθε τρόπο στις καρέκλες της εξουσίας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-tajimo-upourgeiwn-den-pianetai-gia-dwrodokia#ixzz3Mo8vlTgl

Exit mobile version