Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στους πολιτικάντηδες: πιο πιθανό ν’ ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση, παρά να ψηφίσει η Χρυσή Αυγή Σταύρο Δήμα!

Απάντηση στους πολιτικάντηδες: πιο πιθανό ν’ ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση, παρά να ψηφίσει η Χρυσή Αυγή Σταύρο Δήμα!

Οι υπεύθυνοι των δεινών του Ελληνικού Λαού, έχουν το θράσος να εμπλέκουν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή σε βρώμικα σενάρια στήριξης της Χούντας των Μνημονίων, όταν γνωρίζουν και οι πέτρες ακόμη πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία αντιτίθεται αδιαπραγμάτευτα και δίχως συμβιβασμούς σε ένα σύστημα διαπλοκής το οποίο εργάζεται για τα συμφέροντα της εγχώριας και διεθνούς ολιγαρχίας του πλούτου.

Ευθύς αμέσως μετά την χθεσινή οδυνηρή ήττα του Σαμαρά κατά την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του ΠτΔ, οι γνωστοί πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι της ρεμούλας και των συνταγματικών εκτροπών άρχισαν να διακινούν σενάρια περί ενδεχομένου υπερψήφισης του υποψηφίου της Χούντας Σ. Δήμα από το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Μεταξύ αυτών των κωμικών φιγούρων της πολιτικής και δημοσιογραφικής ζωής, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, έσπευσε να αναπαράγει την αθλιότητα ισχυριζόμενος πως σε μια τέτοια περίπτωση, ο ίδιος και ομογάλακτοί του στη ψοφοδεξιά ΝΔ δεν θα ψηφίσουν Σταύρο Δήμα αλλά «Παρών». Όπως επισήμανε μάλιστα, «εγώ δεν πρόκειται να συμπράξω με τη δική μου ψήφο στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής μέσα από την προεδρική εκλογή»!

Καθώς φαίνεται, το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας έχει προκαλέσει τρικυμία εν κρανίω στα στελέχη της Χούντας, τα οποία βλέπουν την υπουργική καρέκλα να χάνεται με την κατάρρευση της αντεθνικής κυβέρνησης και την αναπόφευκτη προσφυγή σε πρόωρες κάλπες. Μόνο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να κουνήσει ξανά το κεφάλι του μήπως και συνέλθει: αλίμονο εάν η Χρυσή Αυγή επεδίωκε τη νομιμοποίησή της από το Μητσοτακέϊκο!

Η νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής δεν περνά από τους αχυρανθρώπους της Μέρκελ και της Τρόικα. Έχει αντιθέτως επέλθει από την ψήφο εμπιστοσύνης μισού και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων, οι οποίοι έχουν οριστικά και αμετάκλητα γυρίσει την πλάτη στους Μητσοτάκηδες της υποδούλωσης και της υποταγής της χώρας στους ξένους.

Εις ότι αφορά την προεδρική εκλογή, είτε το θέλουν οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας είτε όχι, η καταψήφιση του υποψηφίου της Χούντας ξεκινά από τη Χρυσή Αυγή. Πρώτα μαυρίζει τον Σ. Δήμα η Χρυσή Αυγή και μετά οι μαριονέτες του αντισυνταγματικού τόξου. Πονηρά, φτηνά προπαγανδιστικά, αλλά δίχως αντίκρισμα τα φαιδρά σενάρια εκείνων που σιωπούν ενόχως στις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του δικτατορίσκου Σαμαρά και κλείνουν τα μάτια στα εγκλήματα κατά του Λαού και της Πατρίδος.

Για να το εμπεδώσουν λοιπόν καλύτερα, οι νοσηροί εγκέφαλοι της εξαπάτησης και των ραδιουργιών, τους το διακηρύσσουμε μεγαλοφώνως: Πιο πιθανό ν’ ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση, παρά να ψηφίσει η Χρυσή Αυγή Σταύρο Δήμα. Κι αν ακόμη δεν κατάλαβαν οι ψευτοδημοκράτες, η Χρυσή Αυγή δεν κάνει χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις:

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-stous-politikanthdes-pio-pithano-n-anateilei-o-hlios-apo-th-dush-p#ixzz3MolUTy00

Exit mobile version