Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Μαϊμούδες» μέχρι το τέλος: Αναθάρρησαν οι δημοσκόποι από την παράταση των δημοσκοπήσεων

«Μαϊμούδες» μέχρι το τέλος: Αναθάρρησαν οι δημοσκόποι από την παράταση των δημοσκοπήσεων

Πριν από λίγες ημέρες, ενώ το ενδεχόμενο των εκλογών φαινόταν να πλησιάζει, οι δημοσκόποι είχαν αρχίσει να «μαζεύουν» τις «μαϊμούδες» τους. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις άρχιζαν να εμφανίζουν δειλά – δειλά την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν το διψήφιο ποσοστό μας, για να μην γίνουν τόσο ρεζίλι την ημέρα των εκλογών.

Τελικά σε αυτό το δισεπίλυτο πρόβλημα δόθηκε λύση με «εντολή Σαμαρά». Όπως γράψαμε τις προάλλες, η κυβέρνηση πέρασε μέσα σε άσχετο νομοσχέδιο τροπολογία που επιτρέπει στους δημοσκόπους να κάνουν την προπαγανδιστική δουλειά τους μέχρι και την Παρασκευή πριν τις εκλογέςΑναθάρρησαν έτσι τα χαλκεία και έφτιαξαν νέο χρονοδιάγραμμα για να κλείσουν τις «μαϊμούδες» πίσω στο κλουβί με τις… τρελές.

Έτσι αμέσως μετά την ψήφιση της τροπολογία διατάχθηκαν μαζικά δημοσκοπήσεις, προκειμένου να αναπληρωθεί το «χαμένο έδαφος». Έτσι ξαφνικά οι δημοσκόποι «είδαν» ότι η ΝΔ ανεβαίνει, μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να φτιάξουν μία πόλωση του μνημονιακού τόξου, για να μην χάσουν την κονόμα που αυτό συνεπάγεται.

Εν είδει αρχείο, δημοσιεύουμε τις «μαϊμούδες» για να φανεί ο πισινός τους την επαύριο των εκλογών και την αναγόρευση της Χρυσής Αυγής σε Εθνική Αντιπολίτευση, τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με διψήφια ποσοστά:

Palmos Analysis για το tvxs.gr

Pulse για το Action24 του φίλου του Βενιζέλου

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28,5% (27,5% στην προηγούμενη δημοσκόπηση) και η ΝΔ 25% (24%). Τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη με 6,5% (7%). Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,5% (6%), «Το Ποτάμι» με 5,5% (5,5%) επίσης, το ΚΚΕ με 5% (5%) και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5% (3,5%). «Άλλο κόμμα» επιλέγει το 5,5% (6%) των ερωτηθέντων. Το Λευκό/Άκυρο/Αποχή εμφανίζει ποσοστό 6,5% (7,5%), ενώ 8,5% (8%) του δείγματος δήλωσαν αναποφάσιστοι ή δεν απάντησαν.

Συντόμως η χούντα πέφτει και οι μαϊμούδες θα κλειστούνε στο κλουβί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/maimoudes-mechri-to-telos-anatharrhsan-oi-dhmoskopoi-apo-thn-paratash-twn-d#ixzz3Mp0v3OiQ

Exit mobile version