Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και οι ξεκούμπωτες ρόμπες του ΣΥΡΙΖΑ διακινούν το σενάριο των σαμαρόσκυλων

Και οι ξεκούμπωτες ρόμπες του ΣΥΡΙΖΑ διακινούν το σενάριο των σαμαρόσκυλων

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να είναι αντίπαλοι, αλλά όταν έχουν μπροστά τους την… κουτάλα της εξουσίας ή την Χρυσή Αυγή, ενώνονται εις σάρκαν μίαν, η νουδούλα και ο ΣΥΡΙΖΑ (καθώς και οι λοιπές συνιστώσες του καθεστωτικού… τόξου).

Έτσι, οι ξεκούμπωτες ρόμπες του ΣΥΡΙΖΑ –παρότι σίγουρα γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει τον Δήμα μόνο αν βγάλει ο ήλιος… κέρατα- διακινούν το καταγέλαστο σενάριο των σαμαρόσκυλων, νομίζοντας πως έτσι πλήττουν την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία της Χρυσής Αυγής. Ιδού τα χάλια τους:

«Σενάρια – εφιάλτης για χιτλερικές ψήφους υπέρ Δήμα

Το γύρο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου κάνουν σενάρια αναφορικά με την πιθανότητα νεοναζί βουλευτές να ψηφίσουν Σταύρο Δήμα στην τρίτη ψηφοφορία για Πτδ, προκειμένου είτε να «εξαγνιστούν» είτε να εξευτελίσουν τη διαδικασία

Σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα το ενδεχόμενο, θα πρόκειται για την πρώτη φορά μεταπολεμικά που ανώτατος πολιτειακός άρχοντας θα εκλεγεί με χιτλερικές ψήφους (ο Κ. Καραμανλής είχε εκλεγεί με τις ψήφους της Εθνικής Παρατάξεως που ήταν ακροδεξιά, αλλά όχι χιτλερική).

Κάθε ενδεχόμενο που εμπεριέχει προσπάθεια κυβερνητικών παραγόντων να συνάψουν υπόγεια συμφωνία με τους χρυσαυγίτες, θα σημαίνει ισοπέδωση των δημοκρατικών και αντιφασιστικών παρακαταθηκών της χώρας».

(ΥΓ): Και βέβαια, η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα μούτρα τους, για να συνδιαλέγεται υπέργεια ή υπόγεια με το σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας-ξενοκρατίας. Αλλά, να δούμε τι θα λένε οι… επαναστατικές παρδαλές τιτίκες του καθεστώτος, όταν μετεκλογικά θα κάνουν τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τη νουδούλα… Γιατί θα την κάνουν!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-oi-jekoumpwtes-rompes-tou-suriza-diakinoun-to-senario-twn-samaroskulwn#ixzz3MwaRYt5C

Exit mobile version