Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπητοί συναγωνιστές. Αποκαλύπτεται αργά αλλά σταθερά το πόσο σάπιο είναι το πολιτικό σύστημα. Σκέφτομαι τους προφυλακισμένους Αρχηγό και Βουλευτές τις Χρυσής Αυγής. Πόσο κουράγιο θέλει να ξέρεις ότι είσαι αθώος και να υπομένεις τη φυλακή. Εύχομαι αυτό να πιάσει τόπο και οι περισσότεροι Έλληνες να καταλάβουν και να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το πολιτικό έγκλημα με την ψήφο τους. Οι εκλογές βλέπω ότι είναι κοντά αφού ο Σαμαράς εκβιάζει ωμά για να βρεθούν οι 180, διαφορετικά “όσοι δεν ψηφίσουν ΠτΔ θα είναι υπεύθυνοι για τις συνέπειες” και αναρωτιέμαι αυτός δεν νιώθει καθόλου υπεύθυνος πάλι οι άλλοι θα έχουν την ευθύνη; Σας παρακαλώ μην αλλάζετε τις θέσεις σας, είστε η ελπίδα πάρα πολλών Ελλήνων.   Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στους προφυλακισμένους Βουλευτές της Χ.Α. Ευχές στον καθένα ξεχωριστά για καλά Χριστούγεννα(όσο μπορεί να είναι καλά μέσα στη φυλακή), καλές γιορτές και ελεύθεροι το 2015.

Κ. Μ.

Ελληνικά Χριστούγεννα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αγαπητοί φίλοι. Χρόνια πολλά σε όλους σας κ ιδιαίτερα στον εορτάζοντα άδικα κρατούμενο Χρήστο Παππά. Καλή λευτεριά συνέλληνες. ει ο Θεός μεθ ημών, ουδείς καθ ημών. Σφίξτε τα δόντια κ όπου να ναι η χούντα του  ψυχοπαθή καταρρέει. Όλοι τους στη φυλακή. Κάτω η χούντα Σαμαρά, ζήτω η Χρυσή Αυγή. Καλή δύναμη σε όλους.

Γιάννης
Αθήνα

Νταβούτογλου προς Σαμαρά από τον Έβρο: “Αντώνη, τώρα είμαι Ελλάδα ή Τουρκία”;

Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα  σε Όλους τους Συνέλληνες και  Ομογενείς όλου του κόσμου  Χρόνια Πολλά. Χαρούμενα Χριστούγεννα  Ευτυχισμένο το νέο Έτος 2015 άλλη μια Εθνικιστική Νίκη αναμένεται. (Εννοείται και στους αδίκως και παρανόμως πολιτικούς κρατουμένους τις Θερμότατες ευχές μου όσο το δυνατόν το συντομότερο να απελευθερωθούνε να είναι κοντά και πάλι στο πλευρό των οικογενειών τους)… μοιράζοντας και με τις τελευταίες αποκαλύψεις- βόμβες «εγκεφαλικά καρδιακά επεισόδια» στους άπλυτους (πολιτικάντηδες, μεγαλοκαναλάρχες κτλ) το παραμύθι τελειώνει αν και τελειωμένοι από την φύση τους ήτανε είναι ετοιμαστείτε να ρίξετε τους ΣαμαροΒενιζέλους. Να είστε πάντα μα πάντα καλά για τη Μάχη για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας την δίνουμε Εμπρός Πάντα Εμπρός μαζί ενωμένοι αγαπημένοι  με οδηγό τον Ιησού Χριστό μας μέχρι την τελική Νίκη.

Άννα από Ανατολική Μακεδονία (Δράμα)

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων με την ανοχή της Χούντας Σαμαρά

Ο  Σταύρος Δήμας, φυσικά και γνωρίζει ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα γι΄ αυτόν, να ψηφισθεί από την ΧΑ. Τότε όμως, προς τι η Δήλωσή του; Μα φυσικά, όπως όλα τα καλά παιδάκια έτσι και αυτός με την σειρά του δήλωσε δημόσια – όπως έχουν υποχρέωση απέναντι στα αφεντικά τους να κάνουν – το αντι-χρυσαυγίτικο μένος του. Είναι ο απαράβατος όρος για να του επιτραπεί η υποψηφιότητα.

Θυμηθείτε πόσοι κατά διαστήματα έχουν κάνει παρόμοιες και απρόκλητες  δημόσιες δηλώσεις αντιχρυσαυγίτικης στάσης (Τράγκας, Παπαδάκης, Μητσοτάκης, Ιερόνυμος, Βανδή, κλπ, )

Όλα τα καλά παιδάκια φωνάζουν, με τις τσιριχτές φωνούλες τους, κλαψουρίζουν και σηκώνουν και κουνούν τα αδύναμα και παραλυμένα χεράκια τους για να τους προσέξει ο Μέγας Δάσκαλος (κύριε, κύριε… και εγώ και εγώ.. κύριε, κύριε..) ότι είναι πρόθυμοι και υπάκουοι, να τους λυπηθεί και να τους επιτρέψει μια θέση στο διεφθαρμένο καθεστώς.

Εύχομαι στον κ. Μιχαλολιάκο και στους λοιπούς φυλακισμένους της ΧΑ από τους καταληψίες του Ελληνικού Κράτους,  καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά. Τους θυμίζω επίσης ότι είμαστε χιλιάδες οι απλοί ψηφοφόροι, που δεν ακουγόμαστε δεν φαινόμαστε δεν δηλώνουμε πουθενά και τίποτε αλλά βουβά και αθόρυβα θα αναδείξουμε την ΧΑ σε πρώτη δύναμη για τη ΕΛΛΑΔΑ των ονείρων μας.

Σ.Σ. 

«Αντι-αστικά»

Συγχαρητήρια για τη στάση του κόμματος στην εκλογή προέδρου. Είμαι ψηφοφόρος της Χ. Α.  και αισθάνομαι περήφανος γιατί βλέπω ότι δεν λυγίζετε παρά τις αδικίες και τον ανελέητο πόλεμο.  Ειδικά οι παράνομα προφυλακισμένοι είναι ήρωες και μεγάλα παλικάρια. Μη λυγίζετε, μη μας προδώσετε. Συνεχίστε να ξεφτιλίζετε το σάπιο σύστημα των πολιτικάντηδων και θα είμαστε μαζί σας.

Με πίστη για τη νίκη και τη δικαίωση,
Πέτρος.

Εγκαταλείπει τον φον Αντωνάκη και ο Βig Βoss Μπόμπολας και πιάνει πόρτα για το… χειμώνα στον ΣΥΡΙΖΑ

Αγαπητοί Συμπατριώτες !

Σήμερα που η Πατρίδα μας βρίσκεται σε ένα από τα πλέον κρίσιμα και επικίνδυνα σταυροδρόμια της ιστορίας της, σήμερα που κορυφώνεται η αγωνία των Ελλήνων για το μέλλον τους και για το για το μέλλον των παιδιών τους, οι γιορτές της Χριστιανοσύνης, όπως η γέννηση του Ιησού

Χριστού παίρνουν μία άλλη διάσταση στην συνείδηση και δημιουργούν  την ανθρώπινη ελπίδα ότι μπορεί κάτι να αλλάξει και να φέρει έστω και  μία μικρή ανάσα, στην καθημερινή σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε.

Η προσμονή και η ελπίδα είναι ανθρώπινο συναίσθημα αλλά και πίστη Χριστιανική.

Οι Έλληνες πάντα πίστευαν στον Θεό και πολλές ελπίδες τους εναπόθεταν σε Αυτόν.

Η αρχαία μας θρησκεία πρέσβευε  το: “συν Αθηνά και χείρα κίνει”.

Ένας σύγχρονος ” συγκερασμός ” του Χριστιανισμού και της αρχαίας θρησκείας, ίσως θα μπορούσε να είναι σήμερα για μας τους Έλληνες το :  “συν Χριστό και χείρα κίνει ”

Που σημαίνει:  ότι ναι μεν να μην χάνουμε την ελπίδα μας, ναι μεν να πιστεύουμε και να προσευχόμαστε στον Ύψιστο, αλλά πρέπει να κάνουμε και κάτι.  Πρέπει να “κουνήσουμε” τα χέρια μας και να μην τα περιμένουμε όλα από τον Θεό.

Οι καιροί δεν περιμένουν !

Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι οι Άγιες ημέρες και το νέο έτος 2015 που σε λίγο θα έρθει, να φέρουν για μας τους Έλληνες την πίστη και την ελπίδα για καλύτερες ημέρες, αλλά και την αποφασιστικότητα να πάρουμε στα χέρια μας ,το μέλλον της Πατρίδας μας και των Παιδιών μας.

Καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευτυχία σε όλους τους Αρκάδες και σε όλους τους απανταχού ´Έλληνες.

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-26-dekembriou-2014#ixzz3MztevaA3

Exit mobile version