Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αφού έχουν καταγράψει τον τρομοκράτη σε βίντεο γιατί δεν τον πιάνουν;

Αφού έχουν καταγράψει τον τρομοκράτη σε βίντεο γιατί δεν τον πιάνουν;

Γράφει ο Αντίοχος

Προκήρυξη με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα σε τράπεζα στο Χαλάνδρι (που δεν έσκασε τελικά…) απέστειλε (δηλαδή, έδωσε χέρι με χέρι…) στη γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα συμφερόντων Τζορτζ Σόρος, κάποια συμμορία με την επωνυμία «Αναρχική Κοινοπραξία Επίθεσης» (δεν έχει καμιά σημασία πως λέγεται κάθε φορά η συμμορία που αναλαμβάνει την ευθύνη για κάποια τρομοκρατική επίθεση, πρόκειται για την ίδια συμμορία που δρα κάθε φορά με άλλο όνομα – για να φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές…). Όπως αναφέρει ήταν «μια αντάρτικη ενέργεια σε αλληλεγγύη με τον αγώνα του αναρχικού αιχμαλώτου Νίκου Ρωμανού». Όσον αφορά τη μη έκρηξη της βόμβας, αποδίδεται σε… κατασκευαστικό λάθος.

Ωστόσο, για τη συγκεκριμένη τρομοκρατική ενέργεια υπάρχει βίντεο που αποτυπώνει τον δράστη, όπως διέρρευσε εκείνες τις μέρες στα ΜΜΕ η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική» (προτρέποντάς τον έτσι, να εξαφανιστεί για να μην τον πιάσουν…): «Εκτός από την τράπεζα – στόχο στο σημείο υπάρχει και άλλο υποκατάστημα άλλης τράπεζας. Μια από τις κάμερες ασφαλείας του διπλανού υποκαταστήματος λοιπόν ήταν στραμμένη στο… σωστό σημείο. Έτσι ο τρομοκράτης που πήγε και τοποθέτησε το σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό καταγράφηκε από τη συγκεκριμένη κάμερα και το υλικό αυτό βρίσκεται στα χέρια της αντιτρομοκρατικής».

Επιπλέον, στο καθεστωτικό «Βήμα» δίνεται και η πλήρης περιγραφή αυτού που αποτύπωσε η κάμερα (πως ήταν και τι ακριβώς φορούσε): «Ένα άτομο μετρίου αναστήματος, αδύνατο που φορούσε λευκό κράνος, μαύρο-κοντό μπουφάν και σκουρόχρωμη φόρμα με μια κάθετη ρίγα, εικονίζεται στο βίντεο που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ να τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό».

Ερώτηση (αφελέστατη): αφού η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική» έχει τον τρομοκράτη σε βίντεο, γιατί δεν τον πιάνει; Μήπως γιατί είναι δικός της;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afou-echoun-katagrapsei-ton-tromokrath-se-binteo-giati-den-ton-pianoun#ixzz3N0oLHx6J

Exit mobile version