Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι θα σημάνει για την Ελλάδα η πρόωρη εκλογική διαδικασία; – Μία απάντηση στην απόπειρα τρομοκρατίας του κόσμου από την χούντα και τα ΜΜΕ της

Τι θα σημάνει για την Ελλάδα η πρόωρη εκλογική διαδικασία; - Μία απάντηση στην απόπειρα τρομοκρατίας του κόσμου από την χούντα και τα ΜΜΕ της

Πριν από το «χαστούκι» στο Παρίσι και τον ορισμό ημερομηνίας λήξεως της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά από τους διεθνείς τοκογλύφους, η καθεστωτική προπαγάνδα μίλαγε για την «έξοδο από το μνημόνιο» την «απογείωση της αγοράς» και όλοι φαντάζονταν εικόνες με μέλι και γάλα να ρέει από τους πυροσβεστικούς κρουνούς σε ολόκληρη την χώρα. Ως Χρυσή Αυγή είχαμε, με πλειάδα εμπεριστατωμένων άρθρων, τονίσει ότι επρόκειτο για μία ακόμα καθεστωτική ψευδολογία και μάλιστα προεκλογικού τύπου.

Επί τη ανακοινώσει των ημερομηνιών της προεδρικής εκλογής, η εικόνα άξαφνα αναστράφηκε. Εκεί που βρισκόμασταν στην «έξοδο από τα μνημόνια» μία «χωροχρονική δίνη» μας μετέφερε σε παλαιότερες προεκλογικές εποχές και άρχισε και πάλι να γίνεται λόγος για “GRexit”, «έξοδο από το ευρώ», «καταστροφή» και άλλα «δεινά» που περιμένουν τους Έλληνες εκτός αν… ψηφίσουν τους δημίους τους.

Η οικονομική πραγματικότητα, την οποία σημειώναμε από τις μέρες του “success story”, είναι ότι η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά κατάφερε να διογκώσει το δημόσιο χρέος και να διαλύσει περαιτέρω την Ελληνική Οικονομία, παρά τις αιματηρές θυσίες στις οποίες υποβλήθηκαν οι Έλληνες πολίτες. Οι Έλληνες πέρασαν πέντε χρόνια κυριολεκτικά «διά πυρός και σιδήρου», με την πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων να κλείνουν, με την ανεργία να εκτοξεύεται στα ύψη, με τους μισθούς και τις συντάξεις να «ψαλιδίζονται» και με χιλιάδες Έλληνες να οδηγούνται στην αυτοκτονία, λόγω χρεών.

Τώρα έρχεται ο Σαμαράς και εκλιπαρεί τους βουλευτές να ψηφίσουν πρόεδρο της δημοκρατίας, για να… μην καταστραφούμε. Τα κανάλια της διαπλοκής προπαγανδίζουν καθημερινώς και αδιαλείπτως το νέο δόγμα «Δήμας ή Χάος». Το μόνο που λείπει για να πειστούμε ότι πλησιάζουν οι εκλογές του… 2012 είναι να ακούσουμε τον «μπουμπούκο» να λέει ότι «δεν θα έχουμε γάλα για τα παιδιά μας».

Η μόνο καταστροφή που πρόκειται να επέλθει αυτή τη στιγμή από μία πρόωρη εκλογική διαδικασία είναι αυτή του σαθρού και φαύλου κλεπτοκρατικού κατεστημένου. Η επερχόμενη διά των εκλογών καταστροφή αφορά μονάχα τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τους «νταβατζήδες» των καναλιών και των δημόσιων έργων και τους λοιπούς υποτακτικούς της κλεπτοκρατίας.

Ξεκαθαρίζουμε: Έξοδος από το ευρώ δεν προβλέπεται από το καταστατικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεπώς το σενάριο απλώς δεν υφίσταται. Επιπλέον αυτού ακόμα και να προβλεπόταν οι διεθνείς τοκογλύφοι θα προσπαθούσαν να το «ξορκίσουν» με κάθε τρόπο. Θυμίζουμε ενδεικτικά ένα απόσπασμα από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Βουλή:

«Αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη, θα πληγεί η παγκόσμια οικονομία με το τεράστιο ποσό των 17 τρισεκατομμυρίων 200  δισεκατομμυρίων ευρώ. Πώς συμβαίνει αυτό αλήθεια; Πώς αντέχει στην λογική αυτό; Η Ελλάδα είναι το 2% της ευρωπαϊκής οικονομίας και ίσως το 1 χιλιοστό της παγκόσμιας οικονομίας. Πώς, δηλαδή, το αν θα βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη θα προκαλέσει ζημία 17 τρισεκατομμυρίων 200 δισεκατομμυρίων; Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Γιατί όλα αυτά τα κεφάλαια είναι μια φούσκα, δεν έχουν σχέση με την πραγματική οικονομία. Και αυτή την φούσκα η Ελλάδα, αν θέλει, κρατάει την καρφίτσα για να την σκάσει. Αλλά αυτό το πανίσχυρο όπλο που έχουμε στα χέρια μας δεν το χρησιμοποιούμε και υποδουλώνουμε οικονομικά τον Λαό μας.»

Η όλη προπαγανδιστική εκστρατεία συγκυβερνήσεως και καναλαρχών είναι στα πλαίσια προσπαθειών για ενεργοποίηση του συνδρόμου της Στοκχόλμης. Προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι «χρειάζεται» τους δεσμώτες του. Η αλήθεια είναι πως, φυσικά, δεν χρειαζόμαστε τους δεσμώτες και τους δήμιους του Ελληνικού Λαού. Το μόνο που χρειαζόμαστε σχετικά με αυτούς είναι η πτώση τους! Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, παρά τα δεσμά μας! Δεν έχει τίποτα να χάσει ο Ελληνικός Λαός να χάσει, πλην μίας προδοτικής κυβέρνησης που τον έφερε στο χείλος της καταστροφής, νομιμοποίησε όλους τους λαθρομετανάστες, πρόδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας και έκανε υποκλίσεις στους τούρκους!

Και η πτώση αυτή θα έρθει με τις 16 ψήφους των έγκλειστων και διωκώμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που συντόμως θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και δεκάδες χρυσαυγίτες βουλευτές στην επόμενη βουλή θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, χωρίς να λογαριάζουν θυσίες, υπέρ του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδας, όντας η μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση ενάντια στην συνωμοσία της κλεπτοκρατίας!

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-tha-shmanei-gia-thn-ellada-h-prowrh-eklogikh-diadikasia-mia-apanthsh-sth#ixzz3N2RC8oVZ

Exit mobile version