Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έσπασε ρεκόρ ο Σαμαράς: κατάφερε να αποτύχει σε στημένη συνέντευξη και με «σκονάκι»!

Έσπασε ρεκόρ ο Σαμαράς: κατάφερε να αποτύχει σε στημένη συνέντευξη και με «σκονάκι»!

Η χθεσινή συνέντευξη Σαμαρά στην κρατική-κομματική τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ, δεν μπορεί να περιγραφεί παρά ως το προσωπικό Βατερλώ ενός ανθρώπου που κατέλυσε Νόμους και Σύνταγμα και παρά ταύτα κατόρθωσε να πέσει στο λάκκο που έσκαψε για τους Εθνικιστές, πολιτικούς του αντιπάλους.

Κάτωχρος και με εμφανές το απεγνωσμένο στο βλέμμα του, ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός δεν στόχευσε στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ, αλλά επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα τρομοκράτησης των Ελλήνων μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο να συντριβεί η ΝΔ στις αναπόφευκτες εκλογές.

Παρά το γεγονός μιας συνέντευξης-παρωδία, κομμένης και ραμμένης στα μέτρα του και ενώ ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός διέθετε τεχνική υποβοήθηση μέσω autoque στις απαντήσεις που έδινε, κατόρθωσε να προκαλέσει το αντίθετο των αποτελεσμάτων που προσδοκούσε: απέβλεπε στη συμπάθεια της κοινής γνώμης και πλέον εισπράττει δικαίως τη λαϊκή οργή!

Με τρεμάμενη φωνή, επιχείρησε να προσεγγίσει τους αδαείς, προκειμένου όπως ισχυρίστηκε, να μην καταστεί η Χρυσή Αυγή ρυθμιστής της πολιτικής ζωής. Τούτη η δήλωση, αποτελεί την ομολογία της συντριπτικής του ήττας, καθώς υποδεικνύει κατά τρόπο ξεκάθαρο και σαφή ποια είναι εκείνη η πολιτική δύναμη η οποία όχι μόνο αντιστάθηκε σθεναρά στην Χούντα του, αλλά επιπλέον πέτυχε να την γκρεμίσει. Αυτή η δύναμη, δεν είναι ούτε ο Σύριζα, ούτε άλλο κόμμα του αντισυνταγματικού τόξου. Είναι το πολιτικό Κίνημα που υπέστη τις βρώμικες πολιτικές διώξεις και τελικά υπερίσχυσε, δίνοντας τη χαριστική βολή σε μια αντεθνική κυβέρνηση ξενόδουλων.

Ούτε η στημένη συνέντευξη, ούτε τα τεχνικά βοηθητικά μέσα στάθηκαν ικανά να περισώσουν το πολιτικό ναυάγιο του Αντώνη Σαμαρά. Το χειρότερο βεβαίως για τον ίδιο -και το γνωρίζει- δεν είναι το γεγονός πως τη Δευτέρα θα υποχρεωθεί να επιχειρήσει να μαζέψει τα συντρίμμια του κόμματός του. Στην πραγματικότητα, την Δευτέρα ξεκινά η αντιστροφή όλων εκείνων των μεθοδεύσεων που εξαπέλυσε εις βάρος της Χρυσής Αυγής εδώ και ενάμιση έτος. Η τιμωρία της αλαζονείας και του μίσους του, μόλις τώρα ξεκινά και θα ολοκληρωθεί μονάχα με την απαγγελία των κατηγοριών από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη του μελλοντικού Εθνικού Κράτους. Αν σήμερα μια φράση στοιχειώνει κάθε σκέψη του Σαμαρά, είναι το περίφημο «ουαί τοις ηττημένοις»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/espase-rekor-o-samaras-katafere-na-apotuchei-se-sthmenh-sunenteujh-kai-me-s#ixzz3NCNBKBi2

Exit mobile version