Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις δεν σώζουν Σαμαρά και Βενιζέλο

Ούτε οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις δεν σώζουν Σαμαρά και Βενιζέλο

Καθώς φαίνεται, οι δημοσκοπικές «έρευνες» οι οποίες μάλιστα χρυσοπληρώνονται, τείνουν να αντικαταστήσουν τους περιοδεύοντες θιάσους του παρελθόντος, που σκόρπιζαν το γέλιο στην ελληνική ύπαιθρο με τις γνωστές παραστάσεις του Καραγκιόζη. Αντί ηθοποιών πλέον, χρησιμοποιούνται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες παραβαίνουν κάθε δεοντολογία και παρουσιάζουν στοιχεία τα οποία ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά μάλλον στις μύχιες ελπίδες των πελατών τους που πληρώνουν αδρά.

Ενόψει βεβαίως των επερχόμενων εκλογών, αδίστακτα και με το προνόμιο να δρουν ανενόχλητες, οι εταιρείες ρίχνουν στην κοινή γνώμη συνεχείς «μετρήσεις», τις οποίες μάλιστα θρασύτατα επικαλείται ακόμη και ο ίδιος ο Σαμαράς, επιχειρώντας να εξαπατήσει ξανά τον Ελληνικό Λαό.

Μέσα σ’ αυτό το βούρκο της πολιτικής ζωής του τόπου, δημοσιεύτηκαν σήμερα δύο ακόμα δημοσκοπήσεις, οι οποίες παρουσιάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με ποσοστά που κυμαίνονται από 5,2 μέχρι 5,5% (!). Ίσως θα έπρεπε, για να ικανοποιήσουν ακόμη περισσότερο τον δικτατορίσκο του οποίου το Βασίλειο του Τρόμου γκρεμίζεται, να εμφανίζουν τη Χρυσή Αυγή στο 2%. Αυτός άλλωστε είχε εκμυστηρευθεί ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης πως ήταν ο στόχος της πολιτικής σκευωρίας του Σαμαρά εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Πόσο όμως να εκτεθούν κι αυτοί οι τσαρλατάνοι και εργολάβοι της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης;

Στο καθεστωτικό Βήμα δημοσιεύεται έρευνα της Καπα Research, η οποία δίνει τα κάτωθι αποτελέσματα:

Σύριζα 27,2%
ΝΔ 24,7%
ΠΑΣΟΚ 6,1%
Ποτάμι 5,8%
ΚΚΕ 5,8%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,5% (!)
ΑΝΕΛ 2,5%

Για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα επίσης, παρουσιάζεται δημοσκόπηση της Alco, στην οποία καταγράφονται τα παρακάτω ποσοστά για τα κόμματα:

Σύριζα 28,3%
ΝΔ 25%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,2% (!)
ΠΑΣΟΚ 4,6%
Ποτάμι 4,4%
ΚΚΕ 4,2%
ΑΝΕΛ 3%

Η δημοσκόπηση του Βήματος έρχεται σε πλήρη ταύτιση με το κεντρικό άρθρο του συγκροτήματος προ ολίγων ημερών, δια του οποίου έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου να είναι η Χρυσή Αυγή η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας στις επερχόμενες εκλογές, όπερ σημαίνει πως υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο ο Αρχηγός της να λάβει από τον ΠτΔ εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Ως εκ τούτου, είναι προφανής ο λόγος για τον οποίο η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στη συγκεκριμένη έρευνα στην 6η θέση.

Η δημοσκόπηση του Πρώτου Θέματος από την άλλη πλευρά, καταχωρεί την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση, αν και συρρικνώνει υπέρμετρα τα ποσοστά της, συμβάλλοντας τρόπο τινά στην άθλια εκστρατεία τρομοκράτησης στην οποία επιδίδεται το Μαξίμου, ούτως ώστε να αποφευχθεί η εκλογική συντριβή.

Και στις δύο περιπτώσεις, τα ποσοστά της ΝΔ είναι ανεβασμένα σε σχέση με τις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014, οπότε δημοσκόποι και εκδότες επιδιώκουν επί της ουσίας να μας πείσουν πως οι Έλληνες είναι ευτυχισμένοι (η λέξη ικανοποιημένοι είναι λίγη για να περιγράψει τη χαρά τους) με τον ΕΝΦΙΑ, με τις νέες μειώσεις που επίκεινται σε μισθούς και συντάξεις, με τις ευθείες παρεμβάσεις Σαμαρά στην δικαιοσύνη για να προφυλακισθούν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τα αισχρά ψεύδη του πρωθυπουργού για «ανάπτυξη που βιώνουμε ήδη» και για την περίφημη «έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια», ακόμη κι αν αυτή δεν ήρθε ποτέ!

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, μην πιστεύετε ούτε λέξη από τις κίβδηλες και ψευδεπίγραφες διακηρύξεις αυτών που πλουτίζουν από τη δυστυχία του Λαού μας και είναι βασικοί υπεύθυνοι των δεινών του. Το μοναδικό στοιχείο που προσφέρουν οι χαλκευμένες τους δημοσκοπήσεις είναι γέλιο μέχρι δακρύων. Θεωρούν ότι απευθύνονται σε χαχόλους. Αποδείξτε τους στις επερχόμενες εκλογές πως η ώρα της Τιμωρίας τους πλησιάζει: Χρυσή Αυγή για την Ελληνική Νίκη! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-oi-chalkeumenes-dhmoskophseis-den-swzoun-samara-kai-benizelo#ixzz3NDNEwUwL

Exit mobile version