Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Θα ήθελα κάποιος να μου δώσει μια λογική εξήγηση, γιατί εδώ στο Ελλάντα (όπως έλεγε και ο συμπαθής Γκμόχ) θα τρελαθούμε τελείως. Παρακολούθησα προχθές μια δήλωση του “χαστουκισμένου” από Μαρίκα Μητσοτάκη υποψήφιου ΠτΔ, ότι δεν δέχεται να εκλεγεί πρόεδρος με τους ψήφους των Βουλευτών μας. Πως δέχθηκε λοιπόν τους ψήφους των Μπούκουρα και Αλεξόπουλου, οι οποίοι είναι εκλεγμένοι με ψήφους των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής ; τι σου κάνει μια συγγνώμη…

Όλα για τη νίκη
Γ. Κ.
Σχης (ΠΒ) ε.α

Μεγάλη ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Αθηνών – Ο Αγώνας δεν σταματάει ποτέ!

Αγαπητοί Συναγωνιστές, Σας εύχομαι Υγεία και Ευτυχία και πολιτική επιτυχία. Εργάζομαι σε ξενοδοχείο της Βορείου Ελλάδος στο οποίο οι 2 συντηρητές υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή. Η λογίστρια και ο στρατιωτικός άντρας της είναι Χ.Α., εγώ φυσικά το ίδιο, ένας συνάδελφος μου που κάνει βραδινή βάρδια ψηφίζει Χ.Α. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είναι αλλοδαποί. Συμπέρασμα : όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι είναι Χ.Α. Επιπλέον η οικογένεια μου ψηφίζει Χ.Α. ο αδελφός – που μένει στο εξωτερικό είναι Χ.Α. το ίδιο και ο κουμπάρος μου και 2-3 φίλοι μου.. Δηλ. πως είναι δυνατόν η Χ.Α. να απολαμβάνει της αποδοχής της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και στις – μαιμού- δημοσκοπήσεις να παίρνει 5-7%…..

Με εκτίμηση,

Β. Σ.

Έσπασε ρεκόρ ο Σαμαράς: κατάφερε να αποτύχει σε στημένη συνέντευξη και με «σκονάκι»!

Η διαφορά του ΛΑΪΚΌΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τα αποκόμματα του δήθεν συνταγματικού τόξου είναι ότι αγωνίζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες ενώ οι υπόλοιποι αγωνιούν για τις μεγάλες καρέκλες της εξουσίας και τους μεγάλους βουλευτικούς μισθούς και να σέρνουν από την μύτη με τα ρουσφέτια μια μερίδα ψηφοφόρων τους. Αυτό το αίσχος το βλέπεις αυτές τις ημέρες για την εκλογή του ΠτΔ.

Χ.Π.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Όσο και εάν δεν τους αρέσει ρυθμιστής στην εκλογή προέδρου είναι η Χρυσή Αυγή

Αν διαβάσει κάποιος νοήμων τις τελευταίες δηλώσεις Κουρουμπλή, Σταθάκη και Τσίπρα, σίγουρα θα καταλάβει ότι προφανώς, μας προετοιμάζουν είτε για συγκυβέρνηση Σύριζα- ΝΔ είτε για συνέχιση πολιτικής της νδ., αν βρεθεί ο σύριζα πρώτο κόμμα. Ίσως, θέλουν να τινάξουν το σύριζα στον αέρα και να τον κάψουν και τα λένε αυτά δύο ημέρες πριν την τρίτη ψηφοφορία για Π.τ.Δ, ίσως προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένο σε περίπτωση που πάρουν την εξουσία., ίσως -πράγμα επικίνδυνο- εκβιάζουν τον ελληνικό λαό ώστε να πέσει πάλι στην μακραίωνη παγίδα του δικομματισμού και να μην ψηφιστεί η Χρυσή Αυγή, η μόνη αληθινή πολιτική δύναμη που θέλει και μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Διλήμματα δηλαδή που και φθηνά και επικίνδυνα είναι. Κύριοι και της νδ-πασοκ και της δημαρ, συριζα, το χρέος δεν το δημιουργήσαμε ούτε το υπογράψαμε εμείς. Αν εκεί στο σύριζα σας έχουν ήδη δέσει στο τροικανό άρμα, καλά θα κάνει ο ελληνικός λαός να σας μαυρίσει. Δύο μέτρα και σταθμά δεν υπάρχουν. Όλα είναι προσυμφωνημένα και τα υπόλοιπα, δήθεν τραγικά διαγγέλματα του Σαμαρά, η φοβία της δήθεν πτώχευσης αν πάμε σε πρόωρες εκλογές και όλα τα πολιτικά τερτίπια, είναι απλά παιχνίδια εξουσίας, προς κατανάλωση, αφού πλέον και ο πιο ακομμάτιστος Έλληνας, γνωρίζει πως ουδείς ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες και όλοι τους, πλην Χρυσαυγιτών, δεν είναι παρά εκτελεστικά όργανα της μασονικής τοκογλυφίας.  Μην παίζετε με την ανασφάλεια των πολιτών, μην προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη στο Εθνικιστικό Κίνημα, γιατί πολλοί δεξιοί διαδίδουν ότι Π.τ.Δ θα βγει ο Δήμας, με την βοήθεια των Εθνικιστών Βουλευτών. Ελληνικέ Λαέ, ήρθε η ώρα της ξαστεριάς, της λευτεριάς, της απονομής της δικαιοσύνης. Αρκετά ανεχθήκαμε τα ανδρείκελα των Βρυξελλών. Θέλουμε Εθνική Ελληνική Κυβέρνηση και Π.τ.Δ εκλεγμένο από τον ελληνικό λαό και όχι από τους βολεμένους πολιτικούς.

Α. Γ.-Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-29-dekembriou-2014#ixzz3NGWkjCjf

Exit mobile version