Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκπτωτος φον Αντωνάκης: Μην λέτε ψέματα, μόνο εγώ έχω το δικαίωμα!

Έκπτωτος φον Αντωνάκης: Μην λέτε ψέματα, μόνο εγώ έχω το δικαίωμα!

Μόνο ως θράσος μπορούν να χαρακτηριστούν τα λεγόμενα του έκπτωτου δικτάτορα αμέσως μετά την τρίτη και… φαρμακερή ψηφοφορία στην Βουλή, κατά την οποία το σώμα απεφάσισε ότι πρέπει να οδηγηθούμε σε εκλογές.

Ο πολιτικάντης που έκανε νόρμα της πολιτικής ζωής του τόπου το ψέμα, την σκευωρία και την δολοπλοκία, επέλεξε να βγάλει άλλο ένα τρομολαγνικό διάγγελμα προς τον Ελληνικό Λαό, για να πει ότι θα πάει στον Παπούλια απαιτώντας γρήγορα εκλογές για να πάει μία εβδομάδα νωρίτερα για. ξεκούραση.

Στο διάγγελμα του παραδέχτηκε ότι η πτώση του επήλθε από τις ψήφους και την Κοινοβουλευτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, των έγκλειστων και διωκόμενων Συναγωνιστών, που δεν λύγισαν από τις απειλές του. Στην συνέχεια επεχείρησε να τρομοκρατήσει τον Ελληνικό Λαό, λέγοντας ότι προεκλογικώς χρειάζεται «ευθύνη, όχι συκοφαντίες, ψέμματα, λαϊκισμός και πυροτεχνήματα, όχι εκλογικοί εκβιασμοί».

Αληθώς και σοβαρώς φον Αντωνάκη; Δεν χωράνε εκβιασμοί; Τότε γιατί την ημέρα της πρώτης ψηφοφορίας έδωσες σαφές μήνυμα προς τους έγκλειστους Συναγωνιστές απελευθερώνοντας τον «πρόθυμο» και παρατείνοντας την προφυλάκιση των Συναγωνιστών, Γερμενή και Ηλιόπουλου; Δεν χωράνε συκοφαντίες; Δηλαδή, θες να μας πεις, ότι όλες αυτές οι συκοφαντικές Χρυσαυγιάδες του τελευταίου έτους ουδέποτε συνέβησαν; Δεν χωράνε ψέμματα; Πού πήγαν Αντωνάκη, τα Ζάππεια που… έσκιζες μνημόνια και κατάπινες τους διεθνείς τοκογλύφους; Πού πήγαν οι υποσχέσεις σου ότι δεν θα συγκυβερνήσεις με το ΠΑΣΟΚ;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Έλληνες δεν πιστεύουν πλέον ούτε λέξη σου, αφού έχεις αποδειχτεί ο πιο αναξιόπιστος, ψεύτης και σκευωρός πρωθυπουργός των τελευταίων δεκαετιών. Οι Έλληνες θα αδράξουν την ευκαιρία να στείλουν και εσένα και το απόκομμά σου στην πολιτική ανυπαρξία που σας αρμόζει.

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα – Καμία ψήφος χαμένη!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!

Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.

Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο “χαρτί” του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.

ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.

Δηλώσεις συμμετοχών: 2106985121 (εσωτ. 205) 
xa.ekloges@gmail.com

Όσοι εκλογικοί αντιπρόσωποι ορίστηκαν ως μέλη εφορευτικής επιτροπής ή δικαστικοί αντιπρόσωποι, καλούνται να ενημερώσουν την εκλογική γραμματεία στο 210 69 85 121.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekptwtos-fon-antwnakhs-mhn-lete-psemata-mono-egw-echw-to-dikaiwma#ixzz3NIYNCfYw

Exit mobile version