Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε απόγνωση οι Σαμαροβενιζέλοι – Έκδηλος ο εκνευρισμός τους μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών

Σε απόγνωση οι Σαμαροβενιζέλοι - Έκδηλος ο εκνευρισμός τους μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών

Έκδηλος ο εκνευρισμός και η απόγνωση στα λεγόμενα τόσο του Σαμαρά όσο και του «εταίρου πλήρους ευθύνης» Βενιζέλου, μετά την παταγώδη αποτυχία της συγκυβέρνησης όχι μόνο να καταφέρει να βγάλει ΠτΔ τον Σταύρο Δήμα, αλλά να μπορέσει να προσθέσει έστω και μια ψήφο ακόμη στους 168 από την δεύτερη ψηφοφορία.

Η κινδυνολογία, για μια ακόμη φορά, αποτέλεσε το μοναδικό κοινό «επιχείρημα» αυτού του καταστροφικού για την Πατρίδα και τον Λαό διδύμου. Η θεωρία «των δύο άκρων» επανήλθε, επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αρνήθηκε να συνδράμει στην συνέχιση αυτής της αντεθνικής και αντιλαϊκής κυβέρνησης και αυτό υποτίθεται ότι την κάνει «συνοδοιπόρο» του ΣΥΡΙΖΑ και αντιστρόφως. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι Σαμαράς – Βενιζέλος όχι απλώς δυσανασχετούν, αλλά στην κυριολεξία τρέμουν την Λαϊκή ετυμηγορία, η οποία θα είναι συντριπτικά εναντίον των κομμάτων τους.

Πολύ περισσότερο θα αποτελέσει την πολιτική ταφόπλακα για τις όποιες μελλοντικές ατομικές φιλοδοξίες αυτών των δύο τύπων. Το αποτέλεσμα των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου δεν θα τους στείλει απλώς «στα σπίτια τους». Κάτι τέτοιο θα τους ήταν πολύ βολικό.

Θα είναι η απαρχή των νέων πολιτικών εξελίξεων, καθώς η εκλογική εκτίναξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα αποτελέσει το εφαλτήριο για ραγδαίες εξελίξεις στα εγκλήματα εναντίον της Πατρίδας και του Λαού που διεπράχθησαν από τους δύο αυτούς εντολοδόχους των διεθνών τοκογλύφων.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-apognwsh-oi-samaras-benizelos.-ekdhlos-o-ekneurismos-stis-dhlwseis-tous#ixzz3NJpvy4Su

Exit mobile version