Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Mister Tsipras και η δικαιολογία για τη συνέχιση του μνημονίου

Ο Mister Tsipras και η δικαιολογία για τη συνέχιση του μνημονίου

Γράφει ο Αντίοχος

Άρθρο του mister Tsipra δημοσιεύεται στην «Αυγή», με διάφορα κοινότυπα συνθήματα (του τύπου «ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ενώσει και όχι για να διχάσει» – αυτά μας τα’ παν κι άλλοι). Το μόνο σημείο που είναι άξιο προσοχής, είναι το παρακάτω:

«Στη βάση αυτής της δέσμευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να συσπειρώσει γύρω του όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις στο λαό, ώστε να έχει την πλειοψηφία στη νέα Βουλή, προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματός του. Σε κάθε περίπτωση, στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις…».

Τι θέλει να πει ο… ποιητής; Αυτό που έχουμε γράψει 100 φορές και θα το επαναλάβουμε ακόμα μία, για να το… εμπεδώσετε και να το μεταδώσετε σε όσους είναι έτοιμοι να τον ψηφίσουν για να… απαλλάξει τη χώρα από το Μνημόνιο: η έλλειψη αυτοδυναμίας («πλειοψηφίας στη νέα βουλή») θα είναι η δικαιολογία του mister Tsipra για το ότι δε θα «προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματός του», ήτοι, στο… σκίσιμο του Μνημονίου!

Μετά δε από τις εκλογές, όταν θα φωνάζουν οι «κοψοχέρηδες» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους κορόιδεψε, η τότε κυβερνητική προπαγάνδα θα επιδεικνύει άρθρα σαν το παραπάνω και θα τους λέει: «Να, εμείς σας τα λέγαμε, ότι χωρίς αυτοδυναμία δε θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Αλλά εσείς δε μας δώσατε αυτοδυναμία. Ας προσέχατε!».

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mister-tsipras-kai-h-dikaiologia-gia-th-sunechish-tou-mnhmoniou#ixzz3NMeTp58G

Exit mobile version