Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισε την τρομοκρατία ο Σαμαράς: Την απάντηση θα την δώσει στις κάλπες ο Ελληνικός Λαός!

Άρχισε την τρομοκρατία ο Σαμαράς: Την απάντηση θα την δώσει στις κάλπες ο Ελληνικός Λαός!

Σήμερα πήγε στον Παπούλια ο Σαμαράς προκειμένου να πάρει ημερομηνία εκλογών ύστερα από την κατάρρευση της κυβερνήσεώς του με «εντολή Χρυσής Αυγής». Ο Σαμαράς μέσα στο περιθώριο ολίγων δευτερολέπτων που επιτρέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις βρήκε την ευκαιρία να απευθύνει άλλο ένα τρομοκρατικό διάγγελμα προς τον Ελληνικό Λαό.

Σας το παραθέτουμε: «Η Βουλή διαλύθηκε πρόωρα. Τις εκλογές δεν τις θέλει ο λαός. Δεν είναι απαραίτητες. Γίνονται από κομματική ιδιοτέλεια. Όταν όμως πρόκειται για την ασφάλεια και τη σταθερότητα του έθνους, απαιτείται αγώνας αλήθειας και ευθύνης. Σε αυτόν τον αγώνα, δεν είναι πρωτεύον τα κόμματα αλλά η πατρίδα, όταν εξαρτάται η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη. Δίνουμε αυτόν τον αγώνα με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στο μέλλον των παιδιών μας».

Καταρχάς, προφανώς ο Σαμαράς θέλει μία πάνδημη, πανηγυρική διαδήλωση στο Σύνταγμα από εκατομμύρια Έλληνες για να αντιληφθεί ότι ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός χάρηκε με την πτώση του Χούντας του. Κατά δεύτερον, από πότε Αντωνάκη η «γιορτή της δημοκρατίας» διεξάγεται από «κομματική ιδιοτέλεια»; Μήπως από τότε που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή και σου παίρνει ψηφαλάκια;

Ερχόμαστε όμως και στο σημαντικό, που είναι η απειλή Σαμαρά ότι αν χάσει την καρεκλίτσα του θα μας διώξουν από το ευρώ. Κατά πρώτον δεν υφίσταται διαδικασία εξόδου χώρας από τη ζώνη του Ευρώ. Συνεπώς το ζήτημα δεν υφίσταται καν. Κατά δεύτερον σύμφωνα με δηλώσεις των αφεντικών του Σαμαρά, όπως η Μέρκελ, κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τους διεθνείς τοκογλύφους.

Θυμίζουμε τις δηλώσεις Μέρκελ: «Θα ήταν καταστροφικό αν λέγαμε σε μία από τις χώρες που έχει αποφασίσει να είναι μαζί μας: “Δεν σας θέλουμε πια”. Εξάλλου οι (ευρωπαϊκές) συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναρωτιούνται: ”Ποιος θα είναι ο επόμενος;” Η ευρωζώνη θα γινόταν απίστευτα εξασθενημένη»

Οπότε, Αντωνάκη, άκυρο το τρομοκρατικό σενάριο περί «εξόδου από το ευρώ». Αλήθεια, όμως, εσύ δεν μας έλεγες μέχρι πριν λίγο καιρό ότι βλέπεις την «έξοδο από το μνημόνιο»; Τι άλλαξε και επήλθε η «καταστροφή»; Ούτε το επικοινωνιακό επιτελείο του Καρατζαφέρη τέτοια κωλοτούμπα.

Ας θυμηθούμε, τώρα, τι έλεγε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, στις 11 Νοεμβρίου 2012, στην συζήτηση περί του προϋπολογισμού. Τα τεκταινόμενα επιβεβαιώνουν πλήρως τα λεγόμενά του, αποδεικνύοντας ότι η Χρυσή Αυγή και θέσεις έχει και σαφή αντίληψη των πολιτικών πραγμάτων. Το συγκεκριμένο απόσπασμα της ομιλίας του Αρχηγού, που φιλοξενείται στο νέο βιβλίο του, «8 ομιλίες στην Βουλή», δείχνει πως όταν όλοι οι υπόλοιποι αποδεχόντουσαν και ζούσαν την τρομοκρατία του GRexit, η Χρυσή Αυγή αντιλαμβανόταν στην ολότητά τους τα διεθνή πολιτικά πράγματα.

«Αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη, θα πληγεί η παγκόσμια οικονομία με το τεράστιο ποσό των 17 τρισεκατομμυρίων 200  δισεκατομμυρίων ευρώ. Πώς συμβαίνει αυτό αλήθεια; Πώς αντέχει στην λογική αυτό; Η Ελλάδα είναι το 2% της ευρωπαϊκής οικονομίας και ίσως το 1 χιλιοστό της παγκόσμιας οικονομίας. Πώς, δηλαδή, το αν θα βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη θα προκαλέσει ζημία 17 τρισεκατομμυρίων 200 δισεκατομμυρίων;

Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Γιατί όλα αυτά τα κεφάλαια είναι μια φούσκα, δεν έχουν σχέση με την πραγματική οικονομία. Και αυτή την φούσκα η Ελλάδα, αν θέλει, κρατάει την καρφίτσα για να την σκάσει. Αλλά αυτό το πανίσχυρο όπλο που έχουμε στα χέρια μας δεν το χρησιμοποιούμε και υποδουλώνουμε οικονομικά τον Λαό μας.

Η Ελλάδα μπήκε το 1981 στην Ευρωπαϊκή Ένωση με πολλά όνειρα, με πολλούς σκοπούς, πολλούς στόχους. Ένα απ’ αυτά που ελέχθησαν ήταν ότι παύει η τουρκική απειλή. Δεν έπαψε τη τουρκική απειλή. Αντιθέτως στην διάρκεια κατά την οποία ήμασταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήρθε και το casus belli για την επέκταση των χωρικών μας υδάτων, όπως γνωρίζετε πολύ καλά.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ιδέα. Δεν προέκυψε από μια ιδεολογική συγγένεια, όπως προέκυψαν, αν θέλετε, τα κράτη του Ανατολικού μπλοκ. Ήταν μια εμπορική συμφωνία. Ήταν ένα εργαλείο. Και έτσι έπρεπε να το χρησιμοποιήσουμε. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε εντελώς αντίθετα. Όχι για να αναδημιουργήσουμε την ελληνική οικονομία αλλά για να την καταστρέψουμε.

Είχαμε λαμπρές βιομηχανίες, μας έδιναν δάνεια οι Γερμανοί και οι λοιποί εταίροι μας άφθονα. Και φτάσαμε σήμερα όλα τα λευκά είδη που πωλούνται στην Ελλάδα να είναι «Siemens». Εξαφανίστηκαν οι ελληνικές βιομηχανίες όλες. Εξαφανίστηκε η βιοτεχνία. Τσακίστηκε η ελληνική οικονομία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archise-thn-tromokratia-o-samaras-thn-apanthsh-tha-thn-dwsei-stis-kalpes-o#ixzz3NNzMRnrs

Exit mobile version