Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί το παίζουν σκληροί οι διεθνείς τοκογλύφοι;

Γιατί το παίζουν σκληροί οι διεθνείς τοκογλύφοι;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Αμέσως μετά το άκουσμα της είδησης για τις πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, το… φιλόπτωχο ταμείο ΔΝΤ διευκρίνισε πως δεν θα υπάρξουν νέα χρηματοδότηση ή συζήτηση με την Ελλάδα μέχρι να εκλεγεί νέα κυβέρνηση στη χώρα.

Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων, διευκρίνισε πως οι συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές για την αξιολόγηση θα συνεχιστούν αν και εφόσον σχηματιστεί μία νέα κυβέρνηση.

Βέβαια, προς το παρόν δεν υπάρχει ανάγκη άμεσης χρηματοδότησης της Ελλάδος, ούτε υπήρχε κάποια συμφωνία για πακέτο χρηματοδότησης μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Προς τι λοιπόν η ανακοίνωση του ΔΝΤ; Για να φανεί η σκλήρυνση της στάσης των διεθνών τοκογλύφων και να μην υπάρξει η συνήθης προεκλογική… χαλάρωση, είναι η πρώτη εκδοχή. Ωστόσο, υπάρχει κι άλλη μία: με την επίδειξη σκληρότητας, οι διεθνείς τοκογλύφοι δίνουν άλλοθι στον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει την μνημονιακή πολιτική των Σαμαροβενιζέλων, γιατί τάχα δεν υπάρχει περιθώριο λοξοδρόμησης!

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη αντιμνημονιακή επιλογή!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-to-paizoun-sklhroi-oi-diethneis-tokoglufoi#ixzz3NOV0H9h7

Exit mobile version