Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 909) που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 909) που κυκλοφορεί αύριο

Εμείς οι ανεξέλεγκτοι

Φεύγουν. Το κλεφτοπασόκ και οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ φεύγουν. Οσες απειλές και αν εκτοξεύσουν, όσους επικοινωνιολόγους, ψυχολόγους του πλήθους και προπαγανδιστές και αν πληρώσουν, το καθεστώτος που οδήγησε την Ελλάδα στα βράχια, και τον λαό σε απόγνωση, θα τελειώσει.

Αλλά δεν τελειώνει αύριο. Και δεν φεύγει για να πάει σπίτι του και να μασουλήσει ανενόχλητο όσα έκλεψε επί δεκαετίες. Η απληστία είναι ίδιον της κάστας τους.

Η θέση της Χρυσής Αυγής

Την επόμενη μέρα, η Χρυσή Αυγή θα είναι εδώ. Καταλύτες στην κατάρρευση του καθεστώτος των φαύλων θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, όρθιοι μέσα στην ομοβροντία των ύβρεων και την αντιδημοκρατική συνωμοσία της σιωπής των ΜΜΕ. Παρά τις φυλακίσεις του Αρχηγού, των βουλευτών και δεκάδων φίλων της, παρά τις εν ψυχρώ δολοφονίες δύο μελών της με την συνενοχή, ενεργητική ή παθητική της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, παρά τις ωμές παρεμβάσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού στην Δικαιοσύνη, η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που βγαίνει κρυστάλλινος από τις δοκιμασίες της μνημειώδους αλλαγής η οποία συντελείται στην χώρα.

Ο Σαμαράς και οι φίλοι του θα ήθελαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να συναινέσουν στην παραμονή τους στην εξουσία. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία νεκρανάστησε το ΠΑΣΟΚ που έφερε στην Ελλάδα το ΔΝΤ, και ο «δεξιός» πρωθυπουργός με κομμουνιστές συμβούλους στο Μαξίμου, ζητούν (απαιτούν κιόλας) να πιστέψουμε ότι φοβούνται τον…  κομμουνισμό. Άγνωστο τι τους έκανε να διανοούνται ότι η φυλακισμένη ηγεσία του εθνικιστικού κόμματος θα έστεργε να στηρίξει τους δημίους ολόκληρου του Ελληνικού λαού και τους δικούς της. Τότε οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής δεν θα «μύριζαν» βεβαίως στον κομισάριο Δήμα, όπως δεν τον ενόχλησαν οι ψήφοι των δύο «πρώην» βουλευτών της.

Ο Ελληνικός Λαός ξέρει πλέον ότι η δίωξη του Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έγινε γιατί του έκοβαν ψήφους. Κι ο λαός δεν ανέχεται πλέον να τον κοροϊδεύουν. Βλέπει ότι αυτά που ζει πάνε προς το χειρότερο.

Διαβάστε περισσότερα στην “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-909-pou-kukloforei-aurio#ixzz3NP9l9OVw

Exit mobile version