Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Commerzbank: Τρίτο Κόμμα η Χρυσή Αυγή στις εκλογές!

Commerzbank: Τρίτο Κόμμα η Χρυσή Αυγή στις εκλογές!

Την ώρα που οι περισσότερες εταιρείες δημοσκοπήσεων επιμένουν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, αρνούμενες τα πολιτική πραγματικότητα του αυτονόητου ότι δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την Τρίτη Πολιτική Δύναμη, στο εξωτερικό λένε ξεκάθαρα το πώς εξελίσσεται η ροή των γεγονότων και το τι θα βγάλει η κάλπη της 25ης Ιανουαρίου.

Ο Γερμανικός τραπεζικός οίκος Commerzbank διαβλέπει ότι πρώτο κόμμα (χωρίς όμως αυτοδυναμία) θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερο θα είναι η Ν.Δ και τρίτο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από εκεί και πέρα, η κατάταξη των κομμάτων θα έχει ως εξής: τέταρτο το Ποτάμι, πέμπτο το ΚΚΕ και έκτο το ΠΑΣΟΚ.

Ο συγκεκριμένος τραπεζικός οίκος δεν λέει τίποτε άλλο από το αυτονόητο, «κλειδώνοντας» την Τρίτη θέση για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και εκθέτοντας έτσι τις  εγχώριες δημοσκοπικές εταιρείες, οι οποίες για αυτή τη θέση έχουν είτε το μόρφωμα του Θεοδωράκη είτε το υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ, που δίνει μάχη επιβίωσης προκειμένου να μπορέσει να βρίσκεται και στην επόμενη Βουλή. Οι Γερμανοί προχωρούν την ανάλυσή τους, λέγοντας ότι το Ποτάμι θα είναι ο ρυθμιστής των μετεκλογικών εξελίξεων στο θέμα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως σημειώνει η Commerzbank, έχει ρίξει πια τους τόνους, αφού δεν υπάρχουν φωνές για έξοδο από το ευρώ ή την Ε.Ε., ενώ το κούρεμα του χρέους ζητείται πλέον με διπλωματικό τρόπο. Διαδικασία, όμως, η οποία χρειάζεται και τη συμφωνία με τους πιστωτές. Χαμένος μέσα στην ανακολουθία και τις αντιφάσεις των συνιστωσών που αποτελούν το συνονθύλευμα αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποχρεωθεί σε συμβιβαστική ήττα απέναντι στους δανειστές, έχοντας από δίπλα του το Ποτάμι ως σύμμαχο στη νέα φάση της μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εκτιμήσεις του ο τραπεζικός οίκος διαβλέπει ότι τα πράγματα θα ακολουθήσουν μια πιο… λογική οδό και «δεν θα έρθουν τα πάνω κάτω», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά. Η όποια αλλαγή πολιτικής απέναντι στη λιτότητα θα αφορά την παροχή κάποιων ψίχουλων, για μικροκομματικούς σκοπούς και όχι οποιαδήποτε ουσιαστική αλλαγή προς το καλύτερο.

Με μια νέα συγκυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ – Ποτάμι) υπό κατασκευή και με μια Ν.Δ. εξαθλιωμένη μέσα στη συντριβή της, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναβαθμισμένη και πολύ πιο δυνατή πολιτικά και κοινωνικά, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου ως η Τρίτη Δύναμη στο Κοινοβούλιο (μετά και την Ευρωβουλή), θα αποτελεί από όλες τις απόψεις το Κάστρο της Εθνικής – Λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι στις ξενόδουλες προσκυνημένες κομματικές φατρίες του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου».

Όσο κι αν προσπαθούν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων να κρύψουν το προφανές, οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα αναδείξουν ως τον Μεγάλο και Ουσιαστικό Νικητή τους, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/commerzbank-trito-komma-h-chrush-augh-stis-ekloges#ixzz3NQQhKHoV

Exit mobile version