Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι άρχισε να διακινεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας η Μάνδρου – Ετοιμάζεται για άλλη μία εξευτελιστική διάψευση

Πάλι άρχισε να διακινεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας η Μάνδρου - Ετοιμάζεται για άλλη μία εξευτελιστική διάψευση

Η Ιωάννα Μάνδρου την περίοδο πριν τις ευρωεκλογές είχε πρωτοστατήσει στην διάδοση ψευδών ειδήσεων περί «απαγόρευσης του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής». Τα εν λόγω δημοσιεύματά της ήταν εντελώς ανυπόστατα και σκοπό τους είχαν την δημιουργία σύγχυσης, μπας και ο Σαμαράς κονομήσει κανά ψηφαλάκι από… σπόντα.

Εν τέλει τα σενάρια της έπεσαν στο κενό και η ίδια σε πλήρη ανυποληψία. Ο λόγος που διαψεύστηκε η Μάνδρου ήταν ότι αυτά που έλεγε ήταν παντελώς ανυπόστατα και ενάντια σε κάθε έννοια Δικαίου. Ήταν δε τόσο ανυπόστατα που ούτε καν η «παράγκα του Μπάμπη» δεν μπορούσε να τα πραγματοποιήσει.

Τώρα έχουμε εκλογές σε λιγότερο από έναν μήνα και η Μάνδρου ξεκίνησε και πάλι τη «δουλειά» της. Με νέο άρθρο στην «Καθημερινή» προσπαθεί να θέσει αμφιβολίες σχετικά με το αν η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές ή αν θα είναι υποψήφιοι οι διωκόμενοι Συναγωνιστές. Προφανής σκοπός και πάλι η καλλιέργεια σύγχυσης για αυτά τα δύο πολύ σημαντικά, ομολογουμένως, ζητήματα.

Η απάντηση είναι ότι η Χρυσή Αυγή προφανώς και θα κατέβει στις εκλογές. Αυτό είναι βέβαιο. Εξίσου βέβαιο είναι ότι οι Έγκλειστοι και Διωκόμενοι Βουλευτές θα είναι εκ νέου υποψήφιοι.

Δεν μπορεί καν να γίνει παρεμβολή Σαμαρά διότι πολύ απλά το ποιοι μπορούν να είναι υποψήφιοι στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ορίζεται από το Σύνταγμα και όχι από αντισυνταγματικά νομοθετήματα.

Οπότε ας μην ανησυχεί η Μάνδρου και οι εντολείς των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων. Όλα θα πάνε όπως ακριβώς απεύχεται ο Σαμαράς. Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διψήφια ποσοστά και η ΝΔ θα καταρρεύσει!

Ας είναι βέβαιοι, ας γράψουν και ένα σχετικό δημοσίευμα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pali-archise-na-diakinei-senaria-h-mandrou-etoimazetai-gia-allh-mia-ejeutel#ixzz3NQRCL5Fj

Exit mobile version